Néhány hónapja megéltem egy nehezebb élethelyzetet, amely azonban egy gyönyörű ajándékot is hozott magával: észrevettem, hogy édesanyámmal baráti viszonyba kerültem. Nem volt ez mindig így.

Sőt, volt idő, nem is olyan régen, néhány évvel ezelőtt, amikor mindez nagyon máshogy volt. És nagyon nem volt jó érzés.

Tudom, hogy sok embernek zavart és diszharmonikus a kapcsolata az anyaivonalédesanyjával. És azt is tudom – mivel megéltem -, hogy ez az állapot mennyire zavaró belül. Mert egyrészt ott van a vágy a közeledésre, szeretet-teljes kapcsolatra, de ott vannak a falak is, melyeken valamiért nem tudunk áttörni. És az ismétlődő szituációk, melyeken újra és újra összecsattanunk.

Ha van ehhez hasonló megélésed, és szeretnél ezen változtatni, akkor ajánlom figyelmedbe a júliusi gyógyító szertartás hanganyagát:

Anyai-Vonal Szertartás Hanganyaga

Az első hanganyag abban segít, hogy elengedd  az édesanyád és közéd ékelődött sérüléseket, falakat okozó mintázatokat, és felismerd, hogy milyen ajándékot hoztatok egymásnak ebben a kötelékben.

A második hanganyag abban segít, hogy az édesanyán keresztül magadhoz öleld az anyai vonal és a Lemuriai anyaméh támogató erejét.

A harmadik hanganyag abba segít, hogy tudatosan átirányítsd a figyelmedet arra a szépre és jóra, mellyel az édesanyád megajándékozott a közös életetek során, és megtöltsd magad a hála érzésével.

A negyedik hanganyag Mária energiáját idézi meg. Mária az, aki földi testben legtisztábban hordozta a Lemuriai anyaméh rezgését, és így azt a minden körülmények között elfogadó és támogató anyai minőséget, melyre mindannyian vágyunk. A hanganyag Mária energiájával ölel körbe, amellyel megáldhatod az édesanyáddal való kapcsolatodat, és saját – már létező vagy jövendő – anyaságodat.

A hanganyag díja 2500Ft.  KEDVEZMÉNY! A hanganyagot augusztus 2-ig kedvezményes, 1600Ft-os áron rendelheted meg (a hanganyagot augusztus 6-án küldöm ki)! Amennyiben az “Öröm Hordozói” Szertartás hanganyagát is megrendeled, a két hanganyag együttes ára csak 2600Ft.

Az “Öröm Hordozói” Hanganyagról ide kattintva találsz információt!

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *