Az Ősi Egyiptom egyik legismertebb szimbóluma az ANKH. Az Élet Kulcsa. Ott van mindenütt, a templomok falán, a sírokban, az Istenségek szobrainak kezében, megtalálták külöböző méretben, anyagból. Szinte mindenki ismeri, még az is, akit csak kevéssé szólítanak az egyiptomi misztériumok.

Az Ősi Egyiptomban a Léleknek öt különböző részét különbözették meg.

aranyankhA Ba a Lélek azon része, amely örök, emlékezik az összes inkarnációra, benne van információként a leszületés előtti Lélekterv.

A Ren a Lélek azon része, mely a testet öltésnél jelenik meg, azaz a leszületés pillanatától él, de jelen marad a földi síkon mindaddig, amíg annak a személynek a nevét kimondják, leírják, azz él a még testben lévők emlékezetében. Tulajdonképpen mindaz, amit a Lélektervből a fizikaiba áthozunk, amit megvalósítunk belőle.

A Ka maga az élet-energia, az, ami a testben a Lélek lélegzete. A halállal a Ka távozik a testből.

Ez a három Lélek-rész leképeződik az Ankh különböző részeiben is.

Augusztusi budapesti tartózkodásom alatt várlak egy szépséges szertartásra, melyen az ANKH-kal és a Lélek ezen három részével utazunk:

ANKH Szertartás

2017. augusztus 10. 18:00-21:00

MÉG 5 FŐ JELENTKEZHET!

Várlak erre a szertartásra, ha szeretnéd Lélek-tervedet összehangolni azzal, amit a fizikaiban élsz és működtetsz. Várlak, ha szereznéd megsokszorozni az ehhez rendelkezésre álló energiát, és egyáltalán az élet-energiádat. Várlak, ha érzed, hogy elakadások vannak a Lelked földi, fizikai megnyilvánulásában. Várlak, ha szólnak hozzád az Ősi Egyiptom misztériumai, ha vonz téged az ANKH.

Várlak, hogy EGYütt belépjünk az ANKH szakrális terébe, és bejárjuk az utat, melyben a Lelkünk valóban testet ölt. Várlak, hogy fogadjuk ehhez az Ősi Egyiptom áldását, mindazt a tápláló energiát, ami az ANKH Lélek-terében jelen van.

A szertartás díja 4500Ft. Jelentkezésedet a részvételi díj felének befizetésével tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és az ANKH szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

KEDVEZMÉNY! Amennyiben a Lélek-Állításon is részt veszel a két program együttes részvételi díja számodra 17000Ft helyett 15500Ft.

A Lélek-Állításról információért ide kattints!