„Több ezer évvel ezelőtt néhány férfi összejött és Isten nevében elválasztotta a Testet a Szellemtől. A húst megrágalmazták, és a Test így ellenséggé változott, a Test energiái. szenvedélye, ösztönei, szeszélyei és impulzusai gyanússá váltak…Ebben a hús és Szellem közötti válásban, elvesztettük a tiszteletet a Test iránt, és elfelejtettük, hogy része a szentségnek, amik vagyunk.” (Gabrielle Roth).

És valóban. Elrettentő, hogy mennyire nem bíznak az emberek a testükben, és mennyire nem bíznak semmiben, ami anyag. A testünktől való szétválasztottság miatt elhittük, hogy egy kívülálló, harmadik személy jobban tudja, hogy mikor mire van szükségünk, mint mi, akihez a test tartozik. A testünkben mélységes bölcsesség lakik, ha megtanuljuk meghallani, ahogy kommunikál velünk hűséges segítőnkké változik és minden pillanatban megmutatja, hogy mi az, amire szükségünk van ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

„A Lélek csak akkor tud jelen lenni, amikor a Test és a Szellem egyek, a Lélek nem tud a Testtől külön lélegezni, létezni, mozdulni. A szüleid életet adtak a Testednek és a Tested a Lelked méhe…” (Gabrielle Roth)

Mennyire igaz. Hány emberrel találkoztam már, akinek a Lelki szépsége szomorú köpenyként lengett a semmiben, mert a test és az anyag lenézése miatt nem tudta azt áthozni a fizikai világba. És emlékszem egy másik önmagamra is, aki az anyagból kiszakadva, elveszetten, mások útmutatására hagyatkozva élt, és aki nehezen élte meg az energia-tágulásokat, mert a test tagadása miatt, kevéssé tudta azokat követni. Mindez lehet másképpen. Nem a Testet és fizikaiságot tagadni jöttünk ide, hanem a Lélek fényével megtermékenyíteni azt!

Gabrielle Roth azt írja egyik könyve bevezetőjében: „Ebben a könyvben arra akarok fókuszálni, hogy hogyan érheted el a Lelked a Testeden keresztül. Nem a Tested ellenére, vagy a Tested helyett, hanem a húson keresztül, ami meghatározza a létezésed a valóság ezen szintjén.”

Én most egy hasonló megtapasztalásra hívlak! Megélni a Lelked a Tested Templomában:

„A TESTEM TEMPLOM” –  Táncmeditációs Szertartás

2012. május 7. 18:30-21:30

„Testük volt a lélek bejárata, ösvény az Isteni részükhöz és én megérintettem energia-központjaikat gyengéd, gyógyító érintéssel. Elfeledték már, hogy milyen az, amikor a tudatosság irányít és milyen az, amikor test, érzelem, elme és szellem egyensúlyban rezeg. Azt tanulták, hogy az elmével irányítsanak, ezért rezgéseik nem tudtak kiegyenlítődni, ez okozta a félelmet és elválasztottságot, ez jelent meg a testükben betegségként és ezért jöttek hozzám. Előhívtam belőlük az életet, ez elmosta a félelmeket, egyensúlyt teremtett a különböző szintek között és a rezgések kiegyenlítődtek. A létezés mintázatának áramlását leheltem bele a sejtjeikbe, úgy, ahogy tanultam. Előhívtam belőlük a FÉNYT és az ÉLETET.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Azzal utazunk a szertartáson, amiről Magdaléna beszél, amivel ő segítette a hozzá fordulókat. De tesszük ezt most úgy, hogy Te Magad leszel az, aki mindezt megteszed saját magaddal.

A szertartás részvételi díja 4500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 3900Ft, ha április 30-ig bejelentkezel!

 Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefon számod: *
Pontos címed: *