„A rózsakertben kívánom látni az arcodat. Az Édesség ízében kívánom csókolni az ajkadat. A szenvedély árnyékában kívánom a szerelmedet. Ó, Te! Legfelsőbb Szerető! Segíts félretenni aggodalmaim! A virágok kelyhei Szellemed fényénél ujjongva nyílnak! Te vagy az Esszencia Esszenciája és a Szerelem részegítő ereje…(Rumi)

Lehet-e folyamatosan szerelmesnek lenni? Lehet! Lehet-e a folyamatos, részegült állapotban a rózsakertben létezni, szerelemben lüktetni? Lehet!

Ha olvasod Rumi verseit fellelkesülsz és másra sem vágysz, mint az állandó szerelemre. Pedig Rumi verseit egy mélyen csodált férfihoz, baráthoz és az ő elvesztéséhez kapcsolódó érzések ihlették. Rumi találkozott Shams Tabrizivel (Tabriz Napjával), és onnantól kezdve csak a közös Isten-keresés létezett számukra, Rumi csodálta és mélyen szerette Tabriz Napját, olyan volt számára, mint Isten maga. Egy nap Tabriz Napja eltűnt, és soha többet nem látták egymást. Shams eltűnésével Rumi napokig csak táncolt és énekelt, eksztatikus állapotban nyílt ki a benne tovább élő Napnak és az Istennel való teljes összeölelkezésnek, és itt kezdtek el folyni a versei…

Rumi versei könnyedén elrepítenek a Szerelem Egység-Élményébe. Mert ez a SZERELEM, az az áldott állapot, amikor megszűnik minden fal, minden szétválasztottság és te összeolvadsz a másikban feléd nyújtózó Istenivel.

A Szerelemhez nincsen szükséged társra, de amikor átéled a Szerelmet a társ is megérkezik hozzá! A Rózsakertbe, a Szerelmes Lelkesültségbe hívlak téged május elsején, a Szerelem ünnepén:

 „A SZERELEM Rózsakertjében” Szertartás az Istennő Templomban

2012. május 1. 19:00-21:30

“A szeretet az élet alapelve. Mindenkinek meg kell nyílnia, hogy szerethessen. Ha bezárkózom és páncélt húzok érzéseimre, a valóság csak megszűrve juthat oda be, és minden kopár, szürke marad.” (Peter, Lauster)

Az elme illúzióiból a mindent átitató szerelem-varázslatba hívlak téged. Oda, ahol a rózsák édes illata elfeledteti veled a valaha szerzett tüskéket és meggyógyítja a szívedet, és benned a szeretet képességét.

„A szeretet képessége a szerelemre való készség. Készen kell állnom csak így bontakozhat ki a szerelem.” (Peter Lauster)

Varázslatos utazásra hívlak, rózsák között lépni, rózsák szirmaiban felfedezni az Univerzumot, megnyílni a szeretet szemének, megnyílni a Szerelemnek, amely mindig jelen van, és ami nélkül fűszertelen az élet.

„Ha kibontom érzékeim éberségét és tisztaságát, kifejlődhet a szerelem. Akkor az élet szeretet és a szeretet élet…” (Peter Lauster)

Hívlak Téged, hogy kibontsd Lényed szépségének szirmait! Hívlak, hogy sugározd Lényed rózsájának kelyhéből a Szerelmet! Hívlak, hogy legyél Te az, aki az életet maga körül a Szerelem Rózsakertjévé változtatja, a Szépség Megszentelt Templomává, amelynek illata az oda betérőket átemeli a Szerelmes EGYségbe!

A „SZERELEM Rózsakertje” Szertartás részvételi díja 3 900 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 3500Ft, ha április 30-ig bejelentkezel!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *