“Rómulus áll ezután élére a népnek, a nőstény farkas-dajka fakó szőrén viduló, ki nevéről népét rómainak híván, Marsnak falat épít. S nem szabok akkor időt, se teret birodalmuk elébe, minden uralmat örökre nekik fogok adni. De Júnó, Ő, ki ma földet, eget, tengert felijeszt, a kegyetlen, szintén változik…” (Vergilius, Aeneis)

Emlékszel az Avatárból arra a jelenetre, amikor a parancsnok utasítást ad a Lélek-fa elpusztítására? Tudja és ki is mondja, hogy ezzel akkora csapást mér a törzs kollektív tudattalanjára, melyben a törzs tagjai összeroppannak és nem tudnak majd tovább harcolni.

A Római Birodalom hasonló módszerekkel nőtt hatalmasra, a Lélekre és a meghódított népek szellemi vezetőire mértek csapásokat, a hadviselésnek a teljesen embertelen módját folytatták. A matriarchális beredezkedés eltűnése a Római Birodalommal szilárdult meg, és a máig sok nyomorúságot okozó mások fölötti hatalmi rendszerek is. Ebbe a vonulatba szépen illeszkedett bele a pápaság és a Vatikán intézménye is, mely teljesen kiforgatta a krisztusi tanításokat és azokat saját hatalmi céljaira használta fel.

De közben ott mozog és áramlik ebben a közegben az ősi tiszta mag, Vesta lángja, Vénusz szerelemre hívó érintése, Diána megszelidítetlen vadsága. Őrzi a város Ízisz kultuszát, melyet a császárok sokszor tiltottak, de az mégis virágzott, és őrzi Kleopátra lépteit, aki két nagy hatalommal bíró római férfit is a szíve követésébe vezetett.

Csodálatos, sok mindenre rámutató, gyógyító pár napot töltöttünk Rómában 2018. májusában. Nem terveztem másik Római Zarándoklatot, de mégis lesz, mert visszahívott a Kolosszeum. A Kolosszeum véres emlékeket hordozó, energetikailag megterhelt terében folytatott gyógyító szertartásunk alatt megkaptam egy szépséges Szerelem-Szertartás vízióját, melyet jövőre (2019) a Szerelem Ünnepén (még formálódik, hogy ez április 29. vagy május 1.) kell megtennünk. A szertartás ODA HÍVJA AZOKAT, akik ehhez hozzá tudnak tenni, és saját maguk is gyógyulni tudnak általa.

VÁRLAK, HA MEGHÍVOTT A HELY!

SZAKRÁLIS ZARÁNDOKLAT RÓMÁBA

2019. április 27 – május 1.

romavenusz2

A helyek, melyeket előre láthatólag felkeresünk:

Trevi Kút, Santa Maria Sopra Minerva Templom, Pantheon, AngyalVár, Szent Péter Bazilika, Forum Romanum, Vénusz és Vénusz Genetrix Templomok, Veszta Templom és Veszták Háza, Aventin Hegy (Bona Dea Istennő egykori kultuszhelye, a Máltai Lovagrend egyik központi helye), a San Clemento Templom földalatti járatai és forrása, Kolosszeum, Nemi kisvárosa, és Dianának szentelt erdeje, tava és temploma

Az ősi helyekkel a szokásos módon kapcsolódunk, meditációkkal, szertartásokkal. Készülj fel hosszú sétákra, és tömegközlekedésre. A program tervezet, ami változhat idő, és a csoport folyamatainak függvényében.

További információért küldd el a neved, telefonszámod és a RÓMA szót: jelentkezem@vereskriszta.com