Az Oroszlán-Kapu az év azon időszaka, amikor egy erőteljes EGYütt-állás van a Szíriusz, a Nap és a Föld között. Ilyenkor úgy tűnik, hogy a Szíriusz közelebb van a Földhöz. Szíriusz az Ősi Egyiptomiak számára egyenlő Ízisszel, mert a Szíriusz égbolton való látható válása jelezte a Nílus áradásának kezdetét. Ízisz maga Szíriuszról inkarnálódott magas tudatosságú csillaglény volt, aki Szírisz Kék lényeivel és Ozirisszel EGYütt alapított meg Kemet civilizációját. Ennek a civilizációnak a kódjait hordozza ma is Egyiptom földje, és annak ősi építményei. Ezek az ősi kódok aktiválódnak augusztus 8-án (8:8), amikor a Szíriusz tudatosságot emelő fénykódjai ismét elérik a Földet, és belépnek a Föld terébe a Gizai piramisoknál.

Ez az energia-hullám lehetőséget ad arra, hogy DNS-ünket teljesen újra-hangoljuk általata, felgyorsítsuk szellemi fejlődésünket, és teremtéseinket  liongate4gyorsabba hozzuk át a fizikai síkra. Az Oroszlán-Kapu energiáját a Gizai Fennsíkon fogadjuk majd a Szfinx által őrzött Szív-Templomnál.

Majd a Szíriuszi Fénykódok befogadása után tovább utazunk oda, ahol Lemúria valóságként érzékelhető Egyiptomban.

“Testben léteztem, és Lemúria is a földi létben úszott, de valódiságunk minél inkább kiszorult az emberek tudatából, elméjük minél inkább megkérdőjelezte a Lelkük emlékét rólunk. Minél többet gondoltak ránk a fantázia világaként, testi létezésünk annál inkább éteribbé vált. Érdekes tapasztalás volt már testben fénnyé válni, pusztán azért, mert a kollektív felejtés és a programozott valóság így döntött rólunk.

Mert tudnotok kell azt, hogy minden olyan sokszor elismételt történet, amely az Édenkertet kiemeli a földi valóságból, annak elvesztését és halálon túli megtalálhatóságát hangsúlyozza valójában egy tudat-manipuláció, amely elválasztja a testet öltött Lelkeket – azaz titeket –  az erejüktől és a tudástól. Tudásától annak, hogy hatalmatokban áll az Édenkertet, azaz Lemúriát élni. Erőtök  van ehhez. Minden idők és terek tudása a rendelkezésetekre áll, de nem nyílik külső információk és elme racionalitása által. A kulcs a Lelketekben van. És abban, hogy felismeritek a Lélek sahel16valósága a VALÓDI. Még akkor is, ha nem lehet megfogni, megtapintani. Még akkor is, ha tűnékeny képként táncol át a pillanaton, ahogy áttáncolnak a tündérek a látásodon a búcsúzó nap fényénél a virágok szirmai között. Ahogyan áttáncol Végtelen Éned üzenete az álmodon. Vagy, ahogy most a szavakon keresztül az én jelenlétem megérint, mint a legpuhább szellő…” (Veres Kriszta-Krisztel, Az Amazigh Hercegnő)

Márá, Mária Magdaléna szavai ezek Lemúriáról. Ezt az energiát hordozza Egyiptom Északi partjánál a Földközi Tenger, tökéletes helyszín arra, hogy Lemúria emlékét valósággá tegyük magunkban és ismét válasszuk a Földi Édenkert megélését. Tökéletes helyszín arra, hogy az OroszlánKapunál befogadott energiákat itt földeljük, egyesítsók Lemúria valóságával és gyakoroljuk azt, hogy a tudatosságunkkal Új Édenkertet teremthetünk a Földön.

2017. nyáron abban az áldásban volt részem, hogy Az Amazigh Hercegnő című Lélek-regényem utolsó fejezeteit a Földközi-tenger partján írtam meg, Egyiptomban. Mondhatnám azt is, hogy Lemúrián írtam, mert Egyiptom északi tengerpartja tényleg csodálatos Édenkert-érzést ad. Hófehér homok, sahel15hihetetlenül türkiz színű tenger, gyönyörű naplementék…

Mindezt úgy élvezhettem, ahogy én szeretem a tengert. Reggel nagy séták és tengerbe merülés Beni Kutyával a szinte teljesen néptelen parton. Rajtunk kívül általában két idősebb hölgy üldögélt még a parton, de volt olyan reggel is, amikor teljesen egyedül voltunk. Napközben, a nagy melegben a házunk teraszáról élveztem a tengerre nyíló kilátást, miközben finom szellő hűsítette a nagy meleget. Délután, a hőség csökkenésével újra lementünk a partra immár hármasban, együtt Férjemmel, és lenn maradtunk naplementéig, aminek a színeivel lehetetlen betelni. Ilyenkor azért összegyűltek a lakópark nyaralói a parton, de még ilyenkor sem voltunk többen, mint 50-60 ember. Én nagyon nem szeretem a zsúfolt tengerpartokat, és szerencsére itt egyáltalán nem volt tömeg.

2018. nyáron több, mint két hónapot töltöttünk ebben a Paradicsomban, és néhányan Magyarországról is csatlakoztak hozzánk. Idén nyáron pedig teljesült az álmom és a nyár egészét itt töltöttük a Lemúriai tengerparton. Az idén megtörtént az első OroszlánKapu és Lemúria Elvonulás, ugyan csak hárman voltunk, de a megéléseink annál intenzívebbek voltak.

2020 nyarán ismét csatlakozhatsz hozzám:

 Oroszlán-Kapu és Lemúria Elvonulás

2020. augusztus 7-14.

A tervezett program:

liongate3Augusztus 7.   Repülés Egyiptomba, transzfer a repülőtérről a Piramisokhoz közeli szállodánkba.

Augusztus 8. Oroszlán-Kapu energiájának fogadása napfelkelténél a Sfinxnél. A szertartásunk után a Gizai fennsík bejárása, lehetőség a Nagy Piramis belső felfedezésére. Majd reggeli utazás a tengerpartra.

Augusztus 9-13. Pihenés a tengerparton. Közös délelőtti meditáció, hangolódás, szertartás, majd szabad program.

Augusztus 14.   Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Az egyiptomi földi szolgáltatások szervezője és lebonyolítója a Lady Egypt egyiptomi utazási iroda. A spirituális rész vezetője és energetikai folyamatok megtartója Veres Kriszta.

Szállásokról:

Kairóban egy négycsillagos, csendes, szép kerttel rendelkező szállodában lakunk, nem messze a Gizai Piramisoktól.

A tengerparton pedig egy üdülőfaluban töltünk 6 éjszakát. Egyiptom északi tengerpartja (Földközi Tenger) a tanult, jól élő egyiptomiak kedvelt nyári lemuriaolaj2nyaralóhelye, turisták szinte egyáltalán nem ismerik. A szállás kellemes kertes villában van, kétágyas elhelyezéssel, a tengerpartttól pár perc sétára. Az üdülőfaluba  csak az ottlakók jöhetnek be, így a szépséges fehér homokos tengerpartot is csak a lakók használhatják. A lakóparknak van medencéje is, illetve van bolt, tengerparti kávéház a lakóparkon belül. A tengerparton ingyenesen használható napernyők és székek vannak. Törölközőt, gyékényt hozni kell.

Ha szeretnél további részleteket küldd el a neved és az OROSZLÁN-KAPU + LEMÚRIA szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com