2012-ben egy Lélek-Összekapcsoláson jött elő nagyon erőteljesen az Aphrodite energia és érkezett meg a mondat, ami tökéletesen leírja az Aphrodite erőt: “LÁGYSÁGOM FOLYÉKONNYÁ TESZI A RENDSZEREKET”.

Már akkor nagyon megérintett a mondat és a mögötte lévő rezgés, ami tovább erősödött minden alkalommal, amikor Cipruson és Woman in White Watching Ocean November 2001Alexandriában a Földközi-tengerrel kapcsolódtam. És aztán hála minden Égi segítő erőnek tavaly megérkeztek a Kleopátra Üzenetek és gyönyörűen kifejtették ennek a Lágy Erőnek a lényegét. Magát a NŐT. A gyönyörűen hullámzó női eszenciát.

A Kleopátra Üzenetek szavain áthullámzó lágyság sokkal tudatosabbá tett azzal kapcsolatban, hogy mikor működtetek férfi energiát, illetve mikor működöm a sebzett női részemből, és azzal is, hogy felismerjem mikor van ideje visszaengedni magamat a Lágy Erő hullámzásába.

Az is sokkal szembetűnőbb lett, hogy más nők hogyan élnek férfiként a mozdulataikban, a viselkedésükben, a szavaikban, és a diszharmónia, ami ilyenkor megjelenik körülöttünk.

És ez nem arról szól, hogy ne így mozogj, hanem úgy. Mert a lényeg a benned hullámzó rezgésen van. Ha az belül a helyén van, akkor automatikusan átalakul minden a létezésünkben. Ha nincsen a helyén, akkor a betanult mozdulat külsőség sosem hozza el azt a varázslatot, ami a NŐ sajátja.

A tavalyi évben tartottam egy Aphrodité Lányai Work-shopot, amelynek a végén gyönyörű volt végignézni a jelenlévő nők királynői energiájukba emelkedését. Majd a következő két évben Cipruson folytattuk az Aphroditével áramlást, csodás, mély nőiséget tápláló élmények közepette.

Jövőre ismét májusra tervezem az elvonulást:

“APHRODITÉ LÁNYAI” Elvonulás Cipruson

2017. május 11-18.

Szívemnek egyik nagyon kedves helye Ciprus. Ciprus számomra a sziget, ahol nem csinálok semmit, csak létezem. Van itt valami a levegőben, ami kivonja a lényemből az akarást és elringat a létezésben. Persze tudom mi az a valami: APHRODITÉ, akinek minősége áthat itt mindent.

A Szerelem Istennője, Aphrodité  ezt a szigetet választotta arra, hogy a tenger habjaiból megszületve partra lépjen és elidőzzön. Lábnyomának édes illatától lüktet ez a hely, amely ölel a csenddel, a szél bársonyos érintésével. Bármikor járok itt nyílnak az érzékeim, a szél minden pillanatban más illattal kényeztet, intenzívebbek az ízek…Szerelmes érintésben fürdik minden.

Erre az egyhetes elvonulásra azokat a Nőket várom, akik szeretnének megpihenni és nyílni az akaráson túli, gyengéd átalakulást hozó női energiában. Akik gyógyítanák a szívük sebzettségét azért, hogy ki tudják tárni a szívüket teljesen. Akik szeretnél élni a szépségét, amit Nőként magukban hordoznak, és akik szeretnének azzal szépséget teremteni.

Tervezett program:

Első nap: Érkezés este, transzfer a szállásra, Limasszolba

Második-Ötödik nap: Limasszoli tartózkodás, meditációkkal, hangolódásokkal, szertartásokkal és szabad programmal Limasszolban a tengerparton. Aphrodité és Hathor Amathus Templomának felkeresése, szertartásos kapcsolódás az itt jelenlévő energiával. Kirándulás Nicosiába, látogatás a múzemba, kapcsolódás az ősi Aphrodité szobrokkal, séta a török részen.

Hatodik nap: Kirándulás Aphrodité sziklájához – a legenda szerinti születési helyhez – és Aphrodité Paphosi Temlomába. Késő délután érkezés Poliszba, az Akamasz Nemzeti Parkba, szállás elfoglalása.

Hetedik nap: Kirándulás és szertartásos kapcsolódás Aphrodité Fürdőjének energiájával, szabad idő a környező szépséges táj felfedezésére.

Nyolcadik nap: Reggel indulás Larnaka felé, Larnaka közelében a Szent Helenához kapcsolódó ősi helyek felkeresése. Transzfer a repülőtérre és hazautazás

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés