“…az Őrzők ünnepeltek. Ünnepelték a lépéseket, melyek kinyitották a kaput ahhoz, hogy én, MáRá, az Őrzői Emlékezet testet, látható formát öltsek majd Mária Magdalénaként.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen újra élővé kellett válnia a Király és Királynő beavató útjának, a Férfi-Női tengelynek, mely Kemet  földjének egyensúlyát tartotta. Ki kellett nyílnia az ősi ösvényeknek, hogy Férfi és Nő újra összeérjen a Teremtésben EGYként.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

siwaharcosSiwa – beavató helye az Egyiptomi Fáraóknak.

Az út, melynek beavató lépései a sivatagon keresztül vezetnek, sivatag mélyén rejtőző Orákulum Templomba, ahol kinyílik a Szakrális Király ereje, ahol megtapasztaljuk a bölcsességet, melyet a Sivatag Harcosai és Orákulum Papnői őriztek.

Siwa Egyiptom legvarázslatosabb helye, és minden egyes úton egyre beljebb enged engem és a csoportjaimat. Minden úton egyre több csodát tapasztalunk meg. Várlak, ha velem tartanál:

A SIVATAGI BEAVATÁS – Szakrális Zarándoklat Egyiptomban

2019. október 3-12.

siwaorakulum

Október 3.  Repülés Kairóba, transzfer a szállodába, vacsora.

Október 4.   Kora reggel utazás Marsa Matrouhba, hangolódás Kleopátra öblénél, ott ahol a menekülő Kleopátra megértette, hogy eljövendő társában, szerelmében Nagy Sándor lelke tér vissza hozzá. Az estét Marsa Matrouhban töltjük a tengerparton.

Október 5. Reggeli után utazás Siwaba, keresztül a sivatagon. Délután az Óváros felfedezése, Lelkünk kapujának kitárása. Vacsora az óvárosban, siwasivatag1vásárlási lehetőség.

Október 6.   Egésznapos jeepes kirándulás a Nagy Homok-Tengerbe, ebéd a homokdűnék között, beavató kapcsolódások az elemekkel (levegő, víz, tűz, föld). Vacsora nyílt tűznél egy sivatagi táborban.

Október 7.   Az Orákulum Templomának és Kleopátra fürdőjének felkeresése. Kapcsolódás az Őrzői Energiával, az Orákulum Papnői rendjén keresztül. Ebéd Kleopátra Templománál, majd fürdőzési lehetőség Siwa sós tavaiban. Este a nők számára találkozási lehetőség az amazigh asszonyokkal, hennázás, dobolás, majd vacsora és esti tánc a csillagok alatt.

Október 8. Délelőtt szabad program, délután a Fehér Hegy megmászása, napnyugta meditáció a hegyen, majd gyertyafényes vacsora a csodálatos Adrere Amallel Ecolodgeban.

Október 9.   Búcsúzás Siwatól napfelkelténél a sivatagi hegyek és Siwa tavainak összetalálkozásánál. Utazás az Északi Partra.

sahel9Október 10.  Pihenés a Lemúria rezgéseket hordozó hófehér homokos tengerparton, a Földközi tenger türkíz vize mellett.

Október 11. Reggeli után utazás Alexandriába. Látogatás a Szerapeumba, ahol egykor Ízisz Temploma állt, és amely a régi Alexandriai könyvtár helye is volt, gyógyítása az elhallgattatott női bölcsességnek. Ezután felkeressük az Új Alexandriai Könyvtárat, mely őrzi a régi könyvtár energetikai lenyomatát. Érkezés Kairóba az esti órákban.

Október 12. Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

További részletekért és jelentkezéshez küldd el az email címed, telefonszámod és a SIVATAGI BEAVATÁS szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com