HATHOR PAPNŐJE Iskola Egyiptomban

“Jöjj békében, lépj örömben, szívedet édesítsék az imák” – részlet a Danderai Hathor Templom egyik Hathorhoz szóló énekéből. Különösen kedves szívemnek ez az egy sor, mert ez az élet maga, a földi létezés, melynek őrzői, kísérői voltak a Hathor Papnői.

hathorpapno1Távolról azt gondoltam mindig, hogy Ízisz volt Egyiptom központi istennői alakja, isteni minősége. Majd hazahívott Egyiptom, és gyorsan megmutatta, hogy Hathor volt az. Ízisz a föld, Egyiptom földje, rajta keresztül – hiszen itt van a Föld torokcsakrája – kommunikálja a bolygónk az életet, amit önmagán hordozni szeretne, ezért is terjedt el Ízisz tisztelete sok helyen. Hathor viszont az a Netert, akinek Egyiptom szinte minden templomában volt szentélye, és aki mindenhol jelen volt a szisztrum hangjában.

Hathor, azaz Het Heru, Hórusz Háza. A Fény Háza. Ő, aki a Lélekbe vezet. Ő, aki a jelenlét, amely észreveszi a Teremtés Szépségét. Ő, akinek léte táplálja a Teremtés Szépségét, ezért a Fény belőle válik láthatóvá.

Hathor a Nő, aki a Lelkéből él, a Lelkét éli. Hathor a Nő, aki ismeri önnön szépségét és ünnepli a létezés minden szépségét. Hathor a Nő, aki Férfit a Lelkébe vezeti, így kettőjük szerelméből a Teremtett Világ még több fénylő szépséggel lesz gazdagabb.

Több évig tanítottam a Hathor Papnője Iskolát online formában, ezt most kicseréli a személyrs részvételt igénylő HATHOR PAPNŐJE Iskola Egyiptomban!

Külön öröm, hogy SarahJane Perman, Papnő-Nővérem elfogadta a meghívásomat, így az iskolában a mozgás, a tánc még nagyobb szerepet kap <3

Várlak 2024. februárjában ismét Egyiptomban:

HATHOR PAPNŐJE Iskola Egyiptomban

2024. február 20 – március 2

hathorpapno

Február 20. Repülés Kairón keresztül Luxorba, transzfer a dahabeyára

Február 21. Hajózás Dandaraba. Nyitó kör a hajón. Délután bevezetés a Hét Hathor energiájába (reggeli, ebéd, vacsora)

Február 22.  Délelőtt ellátogatunk Hathor Dandarai Templomába, ahol kapcsolódunk a Hét Hathorral. Majd kihajózunk dél felé. (reggeli, ebéd, vacsora)

Február 23-25. Aswan felé hajózunk a saját Templom-Hajónkkal. Útközben felkeressük Hathor-Nekhbet Templomát Al Kabban és KomOmbo Templomát. (reggeli, ebéd, vacsora)

Útközben egyre mélyebbre merülünk a Hét Hathorral való kapcsolódásban.

A Hét Hathor: Kelet Két Úrnője * Nyugat Két Úrnője * A Megszentelt Föld Két Úrnője * Az Örvendezés Házának Két Úrnője

Február 26. Érkezés Aswanba. Ízisz Temploma és a Papnő Kapu, megnyílás a Papnői minőségnek.

Becsekkelés a Nasszer-tavi nagy hajóra. (reggeli, ebéd, vacsora)

Kalabsha Temploma. Kapcsolódás az ÁlomÚttal, melyet bejártak Kemet fény-idejének Királynői és Hathor leendő Papnői.

Február 27 – 28. Hajózás a Nasszer-tavon és az ÁlomÚt templomainak felkeresése. (reggeli, ebéd, vacsora)

Hathor Papnőinek és Kemet Királynőinek beavató útja Núbia – a Királynők Földje – templomain vezetett végig. Ez volt az ÁlomÚt. A leendő Papnő és/vagy Királynő kérte és várta az álmot-látomást, mellyel a templomok megajándékozták, és ezen látomások nyitották ki az utat a következő templomba. Az ÁlomÚt utolsó helyszíne volt Abu Simbel, Hathor Misztérium Iskolája.

Utazunk a Templomokkal, a Látomásokkal, Kemet Papnő-Királynőinek történeteivel és rezgésével. Utazunk a történeteikkel, ahogy a történelem emlékszik rájuk, és ahogy a Lelkünk emlékszik rájuk.

Tánc, szomatikus mozgás és megtestesítés segítségével merülünk bele Hathor bölcsességébe. Megtapasztaljuk a Női energia ezen finom áramlatait a Templomokban, és felfedezzük az ízeikez a saját testünk misztérium-iskolájába. Mozgáson alapuló gyakorlatokkal ébresztjük testünk emlékezetének rejtett kincseit.
Aktiváljuk testünk női kapuit, és rajtuk keresztül az élet áramlását bennünk. Eltávolítjuk azokat az elekadásokat, melyek eddig akadályozták az eksztatikus létezés megélését.
Az egykori Királynők és Papnők által megtestesített minőségekben megfürödve nyitjuk meg testünket arra, hogy Hathor szeretetének Kelyheivé váljunk.

Február 29.  Érkezés Abu Simbelbe, kapcsolódás a Templomokkal, felkészülés a beavató szertartásra.

Március 1.  Hathor Papnőjévé avató szertartás hajnalban Abu Simbelben, a Nefertari-Hathor Templomban.

Utazás Aswanba. Zárókör és ünneplés a Núbiai faluban.  (reggeli, ebéd, vacsora)

Március 2. Transzfer a repülőtérre. Hazautazás. (reggeli)

Részvételi díj:

3666USD/fő kétágyas szobában (min. létszám 16 fő)

3166USD/fő a tavalyi HATHOR PAPNŐJE ISKOLA résztvevőinek és férfi kísérőknek (akik a kurzus részen nem vesznek részt, de velünk tartanak a templomokba)

Egyágyas felár:

660USD a Nasszer tavi nagy hajón és a Núbiai faluban

1440USD a teljes útra (a dahabeyán az egyágyas kabin a szabad kapacitástól függ)

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY!

A részvételi díj 3333USD/fő, amennyiben jelentkezésed és az előleg befizetése megtörténik 2023. október 31-ig!

2828USD/fő a tavalyi HATHOR PAPNŐJE ISKOLA résztvevőinek és férfi kísérőknek (akik a kurzus részen nem vesznek részt, de velünk tartanak a templomokba)

A részvételi díj tartalmazza: 6 éjszaka a dahabeyán, 4 éjszaka a Movenpick Prince Abbas hajón a Nasszer-tavon, 1 éjszaka a Núbiai faluban, étkezés, belépőjegyek, transzferek a program szerint, alkoholmentes italok a dahabeyán, víz az étkezéseknél a nagy hajón, privát idő az Abu Simbeli Hathor Templomban, Egyiptológus idegenvezető, spirituális idegenvezetés, az Iskola tanításai, Hathor szakrális eszközei (szisztrum és Hathor tükör), borravalók (hajó, hotelek, templomőrök, sofőrök)

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőjegy, további étkezések és italok, személyes borravaló

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a HATHOR PAPNŐ szavakat erre az email címre: info@vereskriszta.com

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev:
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom