Már márciusban felfigyeltem egy írásra, de csak most jutott időm mélyebben kapcsolódni vele. Az írás az új Vénusz Ciklusról szól, mely ez év márciusának végén indult. A következő 8 évben a Vénusz 13szor kerüli meg a napot, és a Földről nézve a pályája egy szépséges ötszirmú rózsát rajzol ki az égen. Ezért is tartják az ötszirmú rózsát – amely Magdaléna virága is – és a pentagramot a Vénusz szimbólumának.

A cikk feltette azt a kérdést, hogy vajon mi történt velünk 2009. márciusában az előző Vénusz ciklus kezdetén. Hát ez számomra nagyon érdekes. Mert akkortájt fedeztem fel, hogy láthatatlan vagyok nőként, és elhatároztam, hogy megnyitom magam a látszódásra. És pont a pentagramot választottam erre, 40 napon keresztül utaztam minden reggel a Vénusz szimbólumával, ebbe helyeztem önmagam, és valóban nyíltam. És az elmúlt 8 évben tényleg teljesen más nővé váltam, mint előtte voltam.

Ezek után finom izgalommal várom mit hoz ez az új ciklus.

Egy biztos minden nőnek érdemes ráhangolódni erre a Vénuszi energiára, amely a most rajzolódó új rózsával nyílni kezdett az égen venuszevés nyílik a mi életünkben is.

Érdemes befogadni az égi áldást, mely kibont a védekezésből, bezárkózásból, és kitárja Vénusz rószáját a szívünkben és testünkben.

Azzal, hogy a női testben inkarnálódást választjuk Lelkünkben máris kihajt a női létezés szépséges rózsája, benne ígérete az összes női szépségnek, amivel a világot megáldhatjuk. De ott van a családi környezet, amibe beleszületünk, generációs örökségek, előző életből hozott meg-gyógyítanivalók, mindez hátráltathat minket abban, hogy Lelkünk női rózsája megmutassa magát az életünkben.

De, ha ez nem történik meg nem érezzük azt, hogy az életünk teljes lenne.

Bármit is hoztunk, bármit tettünk magunkévá, bármit tapasztaltunk eddig érdemes esélyt adni annak, hogy Lelkünk vénuszi rózsája kinyíljék és virágozzon, és ebben az évben, Vénusz évében, még az égi történés is ebben támogat.

Közeledik május elseje, az évkörön a Szerelem Ünnepe. Évek óta már az edfui Szent Házasság Templomból csatornázok ilyenkor szerelmet, párkapcsolatot emelő üzeneteket. Az idén ismét arra hívlak utazz velem az Ősi Templom szerelemmel szentelt falai közé:

VÉNUSZ Hanganyagok és Csoportos Gyógyítás

Az Ősi Egyiptomban minden évben elindul Hathor bárkája a Dandarai Templomból, hogy ünneplés közepette megérkezzék a Níluson Edfuba, Hórusz Temlomába, hogy ott szent nászban egyesüljön az isteni pár.

Edfuban a Szentélyek Szentélyében áll Hórusz Lélek-hajója, a Szentélyek Szentélyébe vezető termek falain ott látjuk Hathor és Hórusz Lélek-hajóját. Újra és újra megerősítést nyer az üzenet, hogy Megszentelt Kapcsolódás csak a Lélekből való találkozással bontakozik ki.

Az idei Szerelem Ünnepen, a Vénusz-Év energiájában az Edfui templomból érkező üzenetek abban támogatnak, hogy Szent Nászra lépj a Lelkedben hordozott Vénusszal, és elköteleződj arra, hogy engeded az életedben jelen lenni, kibontakozni.

Három hanganyag érkezik, az elsőt április 29-én kapod, hogy elkezdhess felkészülni a Vénuszi Éneddel való Szent Össze-Kapcsolódásra. A másodikat április 30-án kapod meg, hogy május elsején az energiáján keresztül kapcsolódhass a Lelkedben hordozott Vénusszal, hogy válaszd a szerelmet önmagaddal. A harmadikat május 2-án kapod meg, hogy energiája támogasson abban, hogy Vénuszi Éned tovább nyíljék a mindennapokban.

A három Vénusz Hanganyag díja 4000Ft, megrendelésedet április 28-ig tudom elfogadni.

Ha a csoportos gyógyításba is szeretnél részt venni, akkor egy megadott időpontban hangolódsz majd május elsején (reggeli 9:30 vagy este 8) a felkészítő hanganyaggal, engedve magadat megpihenni a távolról érkező energiáknak. A közös hangolódás alatt minden gyógyításban résztvevő személyes üzenetét – azt amely Téged személy szerint most a leginkább támogat Vénuszi Éned megélésében – is felveszem a saját témájával kapcsolatban. Az összes résztvevő személyes üzenetét megkapja a gyógyítás minden résztvevője, mert a vonzások törvénye olyanokat vonz a csoportba, akiknek üzenete a többi résztvevőnek is segíthet. Ezt már sok csoportos gyógyítás alkalmával megtapasztaltuk. A személyes üzenetek az edfui Templomból érkeznek.

A csoportos gyógyítás díja 11000Ft, mely tartalmazza a három hanganyagot is + a személyes hanganyagokat. Jelentkezésedet április 28-ig tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a VÉNUSZ, vagy a VÉNUSZ SZEMÉLYES REGGEL, VÉNUSZ SZEMÉLYES ESTE szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com