Kinek mi a VAGYON relatív, mint az is, hogy kinek mit jelent a gazdagság. De bármit is jelentsen neked, lehet előfordult már az veled – talán nem is egyszer -, hogy a közelébe kerülsz a VAGYONnak, azon összegnek, amitől gazdagnak éreznéd magadat, de valahogy eltűnik, megkisebbedik mielőtt még megérkezne.

Nincsen ezen mit csodálkozni, hiszen a pénzhez rengeteg negativitás, irigység, kegyetleség, hatalmi visszaélés tapad. Olyan energiák, amelyekből valamilyen módon mindannyian kivettük a részünket a különböző inkarnációinkban. Akár pénzzel való visszaélés elkövetői voltunk, akár áldozatai, akár szemlélői a történésnek, mindez nyomot hagyott bennünk.

Egyszerre vágyjuk a gazdagságot, hiszen jólesne fellélegezni, kényelemben élni, és félünk is tőle. Mert nem szeretnénk, hogy a pénz beszennyezzen, lehúzzon, megvátoztasson. Ez a két energia feszül bennünk, így hol vonzzuk a pénzt, hol eltaszítjuk.

Érdemes ezen belső feszültségből kilépnünk, önmagunkért és mindenki másért. Érdemes már ezt a “pénz negatív irányba változtat” történetet átírnunk, mert jó lenne már egy olyan Földön élni, ahol a sok pénzzel sok jót teremtünk mindenki javára.

Az év első Tízmilliószoros Napján ehhez érkezik segítő energia.

VAGYON – Hanganyagok és Csoportos Gyógyítás

2017. március 12-én TeliHoldnál és Tízmilliószoros Napon

Két hanganyagot kapsz, az elsőt, amely felkészít a nap energiájának befogadására március 11-én, hogy vele nyílj a Tízmilliószoros napon érkező akhnaton5megtisztító energiának. Majd a másikat március 13-án kapod meg, hogy általa később is tudd választani azt az állapotot, mellyel igent mondasz a Vagyonra, gazdagságra. Mindkét hanganyag Akhenaten Fáraótól csatornázott.

A két hanganyag díja 3000Ft. Rendelheted őket március 27-ig.

Akhenaten Kép antikolt papiruszon

összesen 15 darab van belőle

A Tízmilliószoros Nap csoportos gyógyításai alatt jelent meg Akhenaten arca, csodálatos arany energiát árasztva. Azt érzékeltem, hogy a belőle áradó energia teljes elme átmosást csinál, és a vele való kapcsolódás olyan erővel emel a bőség befogadásának állapotába, mint még eddig semmi. Pedig dolgozom már ezzel a témával jó pár éve.

Sikerült megtalálnom ezt az Akhenaten ábrázolást papiruszon, ráadásul a kedvencemen, antikolt papiruszon. Alig várom, hogy a saját példányom megtalálja azt a helyet itthon, ahol naponta kapcsolódhatok a benne lévő rezgéssel.

A képből – amíg van – rendelhetsz, a hozzá tartozó hanganyaggal együtt.

A nagy (30x40cm) antikolt papiruszkép + a hozzá tartozó hanganyag díja most kedvezményes 4700Ft! (A képet április első felében kapod meg)

KEDVEZMÉNY! Az Akhenaten kép hanganyaggal + a két Vagyon hanganyag kedvezményes együttes díja 6700Ft. Rendelheted március 27-ig.

Ha már korábban rendelted a Vagyon Hanganyagokat, és szeretnéd a képet is, a te kedvezményes díjad 3700Ft

Tegnap Akhenaten városában járva érkezett egy szépséges hanganyag, mely szerintem mindannyiunk közös témája:

VÁLASZTOM AZ ÉDENKERTET  Hanganyag

2017. március 29-én küldöm ki

Az Édenkertet nem Ádám és Éva vesztette el, ez az emberiség kollektív veszteség élménye Atlantisz pusztulása óta. És az Édenkertet nem csak egyszer vesztettük el. Újra és újra éljük valahányszor valami jó és értékes hirtelen véget ér az életünkben. Amikor egy álom sosem teljesedik ki. Éljük az egyéni szinten, és megéljük közösségi szinteken is. Sokszor inkább már el sem hisszük a jót, és álmodni sem merünk, csak nehogy elveszítsük.

Ez a hanganyag kisegít az Édenkert elvesztésének fájdalomemlékeiből. És belesegít az Édenkert választásába.

A hanganyag kedvezményes díja 1500Ft, március 27-ig rendelheted.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Mit szeretnél rendelni (Édenkert, Vagyon, Akhenaten kép):

*