“Emelkedj fel Ozirisz, Geb fia, az elsőszülött, ki előtt az Istenek megremegnek. Tisztítsd meg magad a hónap első napján, felvirradsz az ÚjHolddal, és téged ünnepel Kemet az év három kezdetén.” (részlet egy Oziriszhez írt himnuszból)

Ozirisz nem kapcsolódik minőségben a Holdhoz, de az ősi Egyiptomiak mégis őt látták az ÚjHold ciklusaiban. Ozirisz története a halál-újjászületés-ÉLET ciklusa, tanítása. Minden ÚjHolddal kinyílik a misztérium, Ozirisz misztériuma. Minden ÚjHolddal lehetőslget kapunk mi is az Újjászületésre, Életünk ÚjraTeremtésére.

Minden hónapban ÚjHoldnál Egyiptom minket megszólító szakrális helyéről csatornázunk, a helyszínek változnak, de ismétlődhetnek is. Minden alkalommal videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől. Októberi ÚjHolddal indul a hathavi újholdas gyógyító folyamatunk. Részt vehetsz a teljes folyamaton, vagy egy-egy ÚjHoldnál is:

Decemberi ÚjHoldas Gyógyító Csatornázás

2020. december 14.

holduzenetek2

Megérkezett a következő ÚjHoldas Gyógyító Csatornázásunk helyszíne: A KÉK LÓTUSZ KERTJE.

A KÉK LÓTUSZ az Ősi Egyiptom szent virága, amely már jó ideje nem él Egyiptom földjén. DE! Van egy titkos kert nem messze a Szakkarai Piramistól, ahol virágzik a KÉK LÓTUSZ a kert kis medencéiben. Titkos kert, az utcáról nem látható, nem reklámozzák, de akit meghív a KÉK LÓTUSZ mégis eltalál ide.

A prófécia azt mondja, hogy amikor a KÉK LÓTUSZ újra virágzik a Nílus vizén EGYIPTOM újra a valódi FÉNYÉBEN ragyog majd. Nem lehet a KÉK LÓTUSZT a kertből átültetni a Nílusba, a virágnak magának kell megtalálnia az utat oda. És hogyan történik ez? Általunk. Ahogy szippantunk a Lótusz illatából, engedjük, hogy a szépsége kinyissa a szívünket a jelen pillanatra és létezni kezdünk a múlt terhei nélkül a PILLANAT tökéletességében.

Ez az energiája az év utolsó ÚjHoldjának. LETENNI A MÚLT TERHEIT ÉS JELEN LENNI A PILLANATBAN <3

Két videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől.

Az előző szeptemberi ÚjHoldas Gyógyító Csatornázásunk helyszíne SZAKKARA Piramisának Gyógyító Temploma volt

Karimmel EGYütt indítottuk el a KEMET MISZTÉRIUM ISKOLÁT, és csodálatos kapu nyílik a közös munkánkból. Karimről bővebben:

Egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője. A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt. Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát.

A csatornázott üzenetek díja  5 500Ft.

Az ÚjHoldas üzenetek díja alkalmanként 5500Ft, vagy a hat hónapra 30 000Ft.

KEDVEZMÉNY! Amennyiben elindulsz a hathavi folyamatba a  szeptemberi ÚjHold Gyógyító Csatornázás videót ajándékba kapod.

Kérhetsz Személyes ÚjHoldas Csatornázást is, erre összesen 5 főnek van hely.

Két személyes videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől.

A személyes csatornázás díja 22 000Ft. A személyes üzenet mellé ajándékba kapod az adott ÚjHoldas kolletív csatornázás videóit.

 

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik csatornázásokat szeretnéd (hónap neve, hat hónap, személyes szeptemberi): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom