Az elmúlt egy évben átjött meditációs anyagomat most karácsonyi kedvezménnyel rendelheted meg! A hanganyagokat december 22-án küldöm ki, a részvételi díj beérkezési határideje december 21!

A meditációkról és az akciós díjról:

EGY MEDITÁCIÓ DÍJA 1000FT, KÉT MEDITÁCIÓ DÍJA 1500FT, HÁROM MEDITÁCIÓ DÍJA 2100Ft, MINDEN NEGYEDIK HANGANYAG INGYENES!

VIOLA-LÁNG MEDITÁCIÓK – Két kb. 20 perces hanganyagot küldök neked, mindkettő végigvezet egy olyan vizualizációs folyamaton, amellyel behívhatod a Lényedbe a Viola Láng átalakító erejét, illetve behívhatod ezt minden olyan életterületedre is, ahol diszharmóniát tapasztalsz.

Az egyik meditációs hanganyag a DZSED-OSZLOPPAL dolgozik. A Dzsed-Oszlop tulajdonképpen az ősi Egyiptom életfája, melyet akkor állítottak fel, amikor erőteljes átalakulási folyamatok zajlottak a világban, és ezt ki akarták egyensúlyozni. A Dzsed-Oszlop a Föld középpontját kapcsolja össze a Tejút középpontjával. Ízisz és Ozirisz állítja, azaz a Szent Női- és Férfi energiából születik, ezért különösen szeretem, mert a női és férfi energiákat is egyensúlyba hozza. A felállított – értsd ezt energiaként, bár az Ősi Egyiptomban, olykor fizikailag is felépítették – Dzsed-Oszlop pörög, és pörgése közben a Viola Lángot bocsátja ki, egyre nagyobb spirálokban. Én akkor hívom a Viola Fényt a Dzsed-Oszlopon keresztül, amikor szeretném, hogy valami gyorsan megtisztuljon és átalakuljon. A fentebb említett esetekben is ezt alkalmaztam.

A másik meditációs hanganyag AVALON energiájával dolgozik, AVALON HÖLGYÉN keresztül szólítja be a Viola Lángot. Ezt a meditációt inkább akkor szeretem alkalmazni, amikor szeretnék megpihenni abban, AKI VAGYOK, amikor szeretném magamat teljesen átitatni Fény-magammal.

IKER-LÁNG MEDITÁCIÓK – Két kb. 20 perces és egy kb. 10 perces hanganyagot küldök neked.

Az első hanganyag visszavezet oda, ahol először találkozott össze a Lelketek két külön testben, ahol megtörtént a kettéválás. Ez a meditációs anyag abban segít, hogy átérezd az Iker-Lángoddal való összetalálkozás rezgését, milyenségét, hogy amikor megtörténik a fizikai összetalálkozás könnyebben felismerd őt, bizonyos legyél a felismerésedben.

A második húszperces anyag a férfi és női energiáid egyensúlyba hozásában, és egyensúlyban tartásában segít. A férfi és női energiákkal kötött béke állapota olyan tiszta energia-térben tart, amely erősíti az Iker-Lángoddal való kapcsolat érzékelését, és ezáltal a vonzásodat.

A harmadik kb. tízperces anyag abban segít, hogy a türelmetlenség helyett megmaradj a nyitott szív fényében, és a Lelked másik felét hívó szóban.

EGYSÉG-MEGTARTÁSA MEDITÁCIÓK – Az első két meditáció a „kis énből” való kilépést és a hamis önazonosságok elengedését segíti. A meditációból azért van kettő, mert van egy női és férfi változata is.

A harmadik hanganyag abban nyújt segítséget, hogy visszafordítsd a figyelmedet a kapcsolat EGYSÉGÉNEK Lélek-szintű táplálására, hogy a szétválasztottság teremtése helyett, figyelmedet arra az erőteljes összekapcsoltságra irányítsd, ami az Iker-Lángok között jelen van.

 „A Maga Idejében” Meditációk – Három meditációs anyagot kapsz. Az első hanganyag abban segít, hogy megtöltsd magad a türelem rezgésével, amely egyenlő azzal a hittel, hogy amit hívsz úton van feléd, és a meg is történik az arra legalkalmasabb pillanatban.

A második hanganyag abban támogat, hogy visszalépj a pillanatba, és rácsodálkozz annak csodáira.

A harmadik hanganyag segítségével pedig visszairányíthatod a figyelmedet arra, amit hívsz, így a vágyad megtestesülését és nem pedig annak hiányát táplálva energiával.

Rezgés-Emelő Meditációk – Három meditációs anyagot kapsz. Az első meditáció abban segít, tudatosítsd magadban, hogy minden félelmed illúzió, amely helyett választhatod a szív erejébe való megérkezést.

A második meditáció  a jó-ra és rossz-ra osztottságból megérkeztet a szív ritmusába, az EGY SZÍVBE, amely mindent magába ölel.

A harmadik meditáció a segít abban, hogy kiterjeszd a szíved terét, és annak erejével a szeretetbe emeld azt, amitől félsz, és azt,  amivel kapcsolatban ellenállásod van.

„Teremtés a Szívből” Meditációk – Sokan azt hiszik, hogy a vágyaik megtörténése esetleges. Azt hisszük, hogy az Univerzum bizonyos kérésekre reagál, másokra meg nem. KÉRD ÉS MEGADATIK. Minden.

Három meditációs anyagot kapsz ismét. Az első abban segít, hogy tudatosítsd azt magadban, hogy a vágy, ami a szívedből kiárad máris van, és minél inkább belülről eggyé válj vele.

A második meditációs anyag ráirányítja arra a figyelmedet, hogy ami a szívedből kiáradt, és amivel belülről eggyé váltál elindít kívül is egy erőteljes átrendeződést, és segít abban, hogy engedd történni az átrendeződést, amely a vágyadat egyre közelebb hozza a fizikaihoz.

A harmadik hanganyag abban segít, hogy összesimítsd a külsőt és a belsőt, megengedd, hogy a belső rezgések összeérjenek a külsőben rezgő változásokkal, és ezzel még tovább tápláld a vágyad fizikaivá érését.

PIRAMISOK ÜZENETEI ÉS MEDITÁCIÓK – Összesen 11 hanganyag jött át november eleje és december 3 között, az érkezett üzenetek legfőképpen női-férfi kapcsolódási mintázatok, és a pénzhez (hatalomhoz) való viszony gyógyítását szolgálták.

ŐSBIZALOM MEDITÁCIÓK – Az első meditáció azt a részt gyógyítja bennünk, ahová az ősbizalom elvesztése kapcsolódik a fizikai és energia testekben. Tapasztalhattad már, hogy bizonyos helyzetekben fájdalom – amely lehet olyan érzés is, mintha kiharaptak volna belőled egy darabot – jelenik meg a Lélekmagod és a köldökcsakrád között, nem véletlen, mert itt őrizzük ennek az ős-veszteségnek a fájdalmát és a hozzá kapcsolódó félelmeket. A meditáció elvisz téged Ozirisz Nap-Templomába – létező hely Cairótól nem messze, Abu Ghurabban -, annak Atlantiszból származó oltár-kövéhez, amelyet sokan csillagkapunak tartanak. Az alabástrom oltárkő tényleg kapu, Atlantisz szív és a Forrás szíve találkozik össze benne egy olyan gyógyító alakzatban, amely begyógyítja ezt a sérült részt benned.

A második meditáció abban segít, hogy a begyógyult, és ősbizalomba megpihent részedből új sejtek szülessenek, és lecseréljék tested sejtjeinek összességét.

KALABSHA MEDITÁCIÓ –  A meditáció segítségével kitisztíthatod azokat a félelmeket, amelyek azzal kapcsolatban vannak benned, hogy a hatalom megtorolhatja azt, ha a Lelked szerint élsz. Lényegedbe érkezve, megtöltheted magad annak bizonyosságával, hogy jár neked az Éden-Kert, és újjászülheted a teremtő erődet, hogy ne terheljenek most már azok az emlékek se, hogy az erőd kísértésbe vihet.

SZERETLEK Meditációk – A női változat abban erősít, hogy valóban nő legyél, azaz a szeretet forrása, és csak ez legyen benned jelen, mert ez a valódi.

A férfi változat pedig abban erősít, hogy valóban férfi legyél, akinek tettei a szív vezetéséből születnek, akinek lépteit a szerelem-szeretet szolgálata vezeti.

YA KARIM Bőség és Hála Meditációk – Allahnak az Al Fattah, Al Alim, Al Razzak és Al Karim neveiből összefont meditáció négy erőteljes rezgést hív, be az életedbe. A rezgések segítségével megérkezel oda, hogy a görcsbe-rándító félelmek helyett megnyílj, elhidd, hogy az Isteninek, az Univerzumnak minden helyzetben van megoldása, megpihenj az így benned nyíló térben és átengedd magadon a Forrásból folyamatosan áramló bőség-energiát.

A négy névvel való együtt utazásomból kibomló folyamatból született még egy hanganyag, ami a négy néven keresztül behívott erőteljes rezgést összefonja a szívből kibomló hála folyamával, amely tovább tágítja a bőség beengedésére való nyitottságunkat.

“Az Ötödik Angyal” Meditációk – Az első harmonikus ölelkezésbe rendezi benned az elemeket (levegő, víz, tűz, föld), így megnyitva benned a Teret az Ötödik Angyallal való találkozásra, és az oltárkőből áradó angyali szív-dal befogadására:

 A második hanganyag abban segít, hogy ezt a szív-dalt, illetve a rezgéseid angyali oktávra emelkedettségével átrezgesd azokat az élethelyzeteidet, ahol érzed, hogy az elméd irányít még, és nem a szíved:

A harmadik hanganyag abban segít, hogy a Szerelmes Társaddal közösen utazzatok el az oltárkőhöz és beengedjétek a angyali szív-dal transzformáló rezgését a kapcsolódásotokba. Figyelem! Ide csak azt viheted magaddal, akivel már nyíltan kimondtátok egymás felé, hogy ti egy pár vagytok. Ha ez még nem történt meg, akkor magadat és a Szerelmet tudod elvinni ebbe az élménybe.

Született egy rövidebb, negyedik hanganyag is, amely abban segít, hogy a testedet visszasegítsd a szív-dallal az egész-ség állapotába.

Szkarabeusz Meditációk – Az első harmonikus tisztító meditáció meghallgatását egyszer javaslom, mert az energia hatékonyan kigörgeti belőled a lerakódásokat, és utána inkább abban jó megmaradnod, hogy engedd történni a folyamatot. (Persze a mostani folyamat vége után, bármikor újra előveheted, amikor szükségét érzed, vagy valamilyen krónikus mintázatra bukkansz magadban.)

A második hanganyag abban segít, hogy engedd a folyamatot megtörténni, és ne a régi mintázatnak, illetve az átalakulás által felkavart életednek, hanem a felszínre került fényességednek add a figyelmedet:

A harmadik hanganyag egy korábbi meditáció, ami szintén a belső fényességed megerősítésében támogat.

Szkarabeusz Félelem-Hártyák Meditációk – Az első félelem-hártya, amelynek kioldásában Mária Fája segít, a fizikai szívet veszi körül, és szoros kapcsolatban van a gyökércsakrával. Ez a hártya, melyre kollektíven szert tettünk, akadályozta a természettel való szeretet-teljes viszony fenntartását, és a Földnek adott bizalmunkat.

A Szfinxhez kapcsolódó második félelem-hártya az agyalapi mirigyet veszi körül, és abban az illúzióban tartott eddig minket, hogy folyamatosan kételkedjünk abban, amit érzünk, de fizikai szemmel még nem látható. A hártya kioldása után a harmadik szem csakra tiszta energiával tudja táplálni az agyalapi mirigyet, így növekszik bennünk a bizalom a belső vezetés, és az energiaként már érzékelhető, de még testet nem öltött történések valódiságával kapcsolatban.

A harmadik félelem-hártya a csecsemő-mirigyet veszi körbe, és egyfajta butaság állapotban tart minket Istennel kapcsolatban. Ez a hártya táplálja azokat a képzeteket, amik Istenbe az emberi gyengeségeinket vetítik bele, és amelyek által elválasztjuk magunkat attól a Magasabb Éntől, akivé mindannyian felnőhetünk.Ez a félelem-hártya táplálja azt a tévképzetet is, hogy bizonyos emberek, vagy bizonyos csoportok kedvesebbek Istennek, míg más csoportok vagy emberek büntetést érdemelnek. Ez a hártya generálja azt bennünk, hogy még a legnehezebb élethelyzetekben is a különbözőségünkre koncentráljunk, ahelyett, hogy szeretettel megfognánk a felénk nyújtott segítő kezet.

A negyedik félelem-hártya oldását Abu Ghurab Ozirisz Templomának atlantiszi oltárköve hozta el (ezzel az oltárkővel már találkozhattál korábban az Ötödik Angyal meditációhoz kapcsolódóan.) A negyedik félelem-hártya a vesét veszi körbe, és az emberi – nem csak a párkapcsolatot – kapcsolatainkat árnyékolja be. A félelem-hártya kioldása után a kapcsolatokban működtetett versengési minta helyét a másik szeretet-teljes támogatása és sikeressége fölött érzett öröm veszi át, amely természetesen mindkét fél életében tágítja a bőséget.

Mátrix-Pont Meditáció –  Mátrix-pontnak neveztem el azt a pontot bennünk, amelyen keresztül a Mátrix-ot fenntartó világ-hatalom manipulál minket, és amelyen keresztül évezredek óta szívja az emberiség energiáját. Nagyon közel van ahhoz a ponthoz, ami a Mátrix című filmben a koponya alján található pont, bár én egy kicsit lejjebb érzékelem, az utolsó nyakcsigolya és a koponya kezdete közötti puha bemélyedésben.

A Mátrix-ponton keresztül folyamatos manipulációnak vagyunk kitéve – ennek ránk ható mértéke a tudatosság szintjének megfelelően változik -, illetve ezen a onton keresztül csapolódik a minket folyamatosan tápláló Forrás-energia. Pont mint a Mátrixban, hosszú ideje elemek vagyunk egy idegen hatalmat kiszolgáló gépezetben.

 De le is kapcsolódhatunk erről, ennek a Mátrix-pontnak a lezárásával. Azt, hogy ez a pont még nyitott, vagy mennyire nyitott benned onnan veheted észre, hogy mennyire van jelen az életedben a másoknak megfelelni akarás.

A korábbi írásomban arról is írtam, hogy a júniusi TeliHold környékén felébredt egy energia, amely segíti a Mátrix-pontod feletti hatalom magadhoz vételét. Ezzel az energiával kapcsol össze ez a meditáció.

MÁRIA-HÍD MEDITÁCIÓK –  Két meditációs hanganyag  született, az egyik a Szent-Szajha szétválasztottság női, a másik a férfi sebzettségét simítja vissza Mária EGYségébe. Harmadikként megkapod a Mária-Ringatása Meditációt, amely ki-ringat minket az állandó elégedetlenségből önmagunkkal szemben, és bele-ringat önmagunk elfogadásába, szeretetébe és megtölt minket gyengédséggel önmagunk felé.

“ÖT-ANGYAL” SZERELEM-EMELŐ MEDITÁCIÓ – Meditációs utazás, amely segítségével az elemek Öt Atlantiszi Angyalának segítségével kiemelheted magadat és a párkapcsolatodat a napi drámákból, játszmákból, a szerelem szépségét gyilkoló mintázatokból.

A meditációkat az alábbi űrlapon tudod megrendelni:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Kéred-e az Iker-Láng Meditációt:

*
Kéred-e az Egység-Megtartása Meditációt:

*
Kéred-e a Maga-Idejében Meditációt:

*
Kéred-e a Rezgés-Emelés Meditációt:

*
Kéred-e a Szívből-Teremtés Meditációt:

*
Kéred-e a Piramisok Üzenetei Hanganyagokat:

*
Kéred-e az Ősbizalom Meditációt:

*
Kéred-e a Kalabsha Meditációt:

*
Kéred-e Viola-Láng Meditációt:

*
Kéred-e a SZERETLEK Meditációt:

*
Kéred-e a Ya Karim Meditációt:

*
Kéred-e az Ötödik Angyal Meditációt:

*
Kéred-e a Szkarabeusz Meditációt:

*
Kéred-e a Szkarabeusz-Félelemhártya Meditációt:

*
Kéred-e a Mátrix-Pont Meditációt:

*
Kéred-e a Mária-Híd Meditációt:

*
Kéred-e az Öt-Angyal Szerelem-Emelő Meditációt:

*