Azokban az években, amikor az Istennői minőségeken keresztül közelítettem meg az Istenit az egyik legmeghatározóbb Istennői alak Anahita volt számomra. Anahita, akinek neve azt jelenti SZEPLŐTELEN. Szűz Istennő, akinek számos szerelme van. A hozzá kapcsolódó legendák arról mesélnek, hogy bármennyi férfival is létesít kapcsolatot mégis megőrzi LELKE TISZTASÁGÁT.

A LÉLEK TISZTASÁGA. A Lélek tisztaságának megőrzése. Ez volt az, amivel Anahita alakja leginkább hatott rám.

tisztasagAnahita színe a FEHÉR, mint a legtöbb Szűz Istennőé. Mint a mennyasszonyi ruháé. A FEHÉR a tisztaság színe, a szűz színe. Mitől szűz a szűz? Hát nem a szűzhártya érintetlenségétől. Hanem a LÉLEK TELJESSÉGÉBŐL születő élettől.

Tapasztalhattad mostanában, hogy egyre nő benned az igény a TISZTASÁGRA. Arra, hogy tisztaság legyen benned és körülötted. Tisza legyen a kommunikációd, a kapcsolódásaid, a tetteid, szándékaid. És azt is egyre kevésbé tudod elviselni, amikor azt érzékeled, hogy mások feléd irányuló kapcsolódásaiból hiányzik a tisztaság. Lehet meg sem tudom fogalmazni, hogy mitől hiányzik, mi nincsen rendben, de érzed, hogy mindaz, ami történik nem tiszta, és ez nagyon zavar. Olyan tapasztalásod is lehet, hogy mindenféle dolgok történnek otthon, amelyek arra késztetnek, hogy többet és alaposabban takaríts, tisztogass. És persze érzékeked, hogy ezzel a tisztogatással életed egészét is takarítod.

Teljesen természetesek ezek a történések, mert a rezgésszint emelkedésével egyre nő az igény az életüket tudatosan élők között, hogy valóban TISZTASÁGBAN éljenek, azaz szinkronban a LÉLEK REZGÉSÉVEL. Ez azt jelenti, az éled kívül, amit belül, nincsenek hátsó szándékok, bebiztosítások, csúsztatások.

Ha azt érzed, hogy megnőtt az erre való törekvés és igény benned. Szeretnél ebben tovább növekedni és szeretnéd, ha körülötted is nőne a tisztaság akkor várlak Téged erre az utazásra.

Most újra rendelheted kedvezménnyel:

 TISZTASÁG ONLINE KURZUS

április 18-án küldöm ki újra

Hét héten keresztül, minden héten kapsz egy vizualizációs hanganyagot, amely különböző isteni, istennői, mesteri minőségekkel segít kapcsolódni. A hozzájuk kapcsolódó archetipikus energia életedbe hívásával mély tisztulást és emelkedést hívhatsz be életed különböző területeire. A folyamat végén kapod a nyolcadik hanganyagot, amely a Lélek Fényének kiárasztásában és megélésében segít.

A kurzust most kedvezményes 2100Ft-os áron rendelheted az eredeti 5200Ft helyett, amennyiben megrendelésed és befizetésed megérkezik április 17-ig.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*