“A hangunknak hatalmas teremtő ereje van. A hangunk a természetes, Isten-adta eszközünk, amellyel teremtünk.” (Deborah Van Dyke)

A hangunk, és ezáltal a kommunikációnk az egyik erőteljes eszköz, amelyen keresztül az, akik vagyunk megjelenik a Világban.

Minden kimondott és ki-nem-mondott szavunk létrehoz egy lenyomatot, amely sokszor a szemnek láthatatlan, de mégis ott van, megváltoztatja az energiákat, és ezzel hosszabb távon megváltozik a fizikai is.

Biztosan ismered Dr. Emoto vízzel végzett kísérleteit, és talán láttad is, hogy tisztakommunikaciomilyen gyönyörű formába rendezi egy ima, vagy mondjuk a szeretlek szó a vízkristályokat, ás láttad azt is, hogy mennyire szétesnek a kristályok a gyűlölet szó hatására. Ezeket a változásokat Dr. Emoto fényképei láthatóvá tették, de a változások ott voltak a fényképek előtt is.

És ez pontosan így van a mindennapjainkban is, minden – nem csak a víz – energiájában reagál a kommunikációnkra. A szavakra, melyeket kimondunk, melyeket elhallgatunk, melyeket elferdítünk, melyekkel aláásunk, melyekkel emelünk.

A kommunikáció területén is nagy-nagy átalakulás zajlik. Nagyon hosszú ideig nem szívből éltünk és kommunikáltunk, és ez a személyes életünkben, kapcsolódásainkban és a Világban rengeteg sérülést hozott létre. Nagyon sokszor akkor bántunk – én is – szavakkal, hazugságokkal, amikor félünk, védeni akarjuk magunkat, de az, ami nem a szeretetből születik sosem ad valódi védelmet, csak még több fájdalmat és szétválasztottságot hoz létre.

A rezgések változásával, emelkedésével egyre kevésbé tartható a régi kommunikációs gyakorlatunk. Az Univerzum egyre tisztább és tisztább kommunikációra sarkall minket, és persze sokkal könnyebb és eredményesebb ebben a folyamatban tudatosan részt vennünk.

Ha tudatosan választanád az életedbe a tiszta kommunikációt akkor várlak Téged online kurzusomon:

TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ KURZUS

A 21 nap alatt 21 olyan hanganyagot kapsz, mely segít a tiszta, szívből jövő kommunikáció választásában. 

MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON REDELHETED!

A kurzus 2100Ft-os kedvezményes áron rendelheted május 7-ig. A hanganyagokat május 8-án küldöm ki.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*