“A legnagyobb félelmünk nem az, hogy kevesek vagyunk. A legnagyobb félelmünk az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem sötétségünk rémít meg legjobban minket, hanem a belőlünk áradó fény. Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy brilliáns, gyönyörű, tehetséges, és fantasztikus legyek? Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, hogy ne lehetnél mindez? Isten gyermeke vagy.

Az, hogy összehúzod magad, nem szolgálja a világot. Semmi megvilágosult nincs abban, ha összegörnyedsz, csakhogy gyogyitoaz emberek ne érezzék gyengének magukat körülötted. Mindannyiunknak ragyognunk kellene, ahogy a gyermekek teszik. Arra születtünk, hogy rajtunk keresztül megnyilvánuljon Isten dicsősége, amely bennünk van. Nemcsak néhányunkban, mindenkiben. És ahogy hagyjuk saját fényünket felragyogni, akaratlanul is  engedélyt adunk másoknak, hogy ugyanezt tegyék. Ahogy megszabadulunk saját félelmeinktől, a jelenlétünk automatikusan felszabadítja a többieket is.” (Marianne Williamson)

Gyógyítók, tanítók, a Lélek-úton járókat bármilyen formában terelgetők! Nagy szükség van arra, hogy erősödjünk önmagunkban, a hitünkben, hiszen arra válalkoztunk, hogy hogy segítünk a többieknek is a felszínre hozni a Fényünket. Bábái vagyunk a Fénynek.

Ezt pedig nem tehetjük önbizalomhiánnyal, állandó kérdőjelek között.

De hát emberek vagyunk, saját kihívásokkal, tanulnivalókkal. És nem is cél az, hogy terapeutaként szent legyél. De cél az, hogy tágítsd a tudatosságod, hogy még több fényt tudj átengedni, és ezáltal erősebb jelenléttel bírj, mint Fény-Bába, és még több embert tudj támogatni. Mert kell. Tömeges ébredésre van szükség, és ebbe az irányba nyomnak minket az energiák.

9 mély hanganyag érkezett, mely a gyógyítókat, segítőket, terapeutákat támogatja abban, hogy minél tisztábban, nyitottabban tudjanak jelen lenni ebben a fontos szerepben. A hanganyagokat most az általad választott áron rendelheted meg:

Terapeuta Hanganyagok

a 3 új hanganyagot július 4-én kezdem küldeni

A 3 új hanganyag triviálisnak hangozhat, de mégis fontos. Mindhárom a terapeuta, segítő fizikaiban való jelenlétével, leföldeltségével és hitelességével kapcsolatos. A fizikai lét célja az, hogy az anyagban éljük meg a Lélek magas potenciálját, és nem pedig az, hogy elmeneküljünk tőle. Csak olyan terapeuta tudja ebben segíteni a hozzá fordulókat, aki megfelelő földeléssel, fizikaiban való jelenléttel rendelkezik, és a fizikaiban is rendben tartja a kapcsolódásait.

A 3 új hanganyag díja 3000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik július 3-ig.

Újra rendelheted a korábbi hanganyagokat is:

3 hónap alatt összesen 9 hanganyagot kapsz, amely abban támogat, hogy segítőként kilépj kétségeidből, önmagad és utad megkérdőjelezéséből, és olyan gondolati mintázatokban erősödj, ami támogatnak abban, hogy segítőként a leghatékonyabban működj.

A 9 hanganyag díja  8000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik július 3-ig.

KEDVEZMÉNY! A 9 + 3 hanganyag rendelése esetén a részvételi díj 10000Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (újak, régiek, mindkettő):

*

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés