Fény-táplálkozni hívlak. De másképpen. Az én érzékelésem a Fénnyel való táplálás nem az anyagi jellegű táplálkozás elhagyását jelenti, hanem az elfogyasztott ételben és minden másban is ott lévő Fénnyel való összekapcsolódást.

Első Ramadan böjtöm alatt jött az a felismerés, hogy amikor éhes vagy szomjas vagyok tudom magamat energiával, azaz Fénnyel táplálni. Nagyon egyszerűen csináltam. Ilyenkor Allah 99 nevéből kiválasztottam egyet-egyet és ezt kántáltam, miközben mélyen magamba lélegeztem a név által behívott rezgést és engedtem, hogy tápláljon.

Sok, akár már kiskora óta böjtölő muzulmán éli meg a Ramadánt egyfajta kínszenvedésként. Nekem az idei lesz a negyedik Ramadánom, de eddig még egyszer sem okozott megpróbáltatást a nem évés és ivás. Inkább maga az érzése a reggeli kávénak, a reggeli gyümölcs íze. Az esett mindig nagyon jól Ramadán után. És persze a böjtöt megtörő taplalafenyesti étkezésben is a szertartásosság, ahogy minden érzékszervem belemerül abba az egy-két falatba, amit ilyenkor a gyomor be tud fogadni.

A táplálást a mindenben jelenlévő Fénytől kapjuk. Az ételeket az ízeik miatt kaptuk, azért, hogy az elfogyasztásukon keresztül is dícsérjük a Teremtés szépségét. Éppen ezért az a legszerencsésebb, ha az étel elkészítése és elfogyasztása is olyan számunkra, mint egy imádság.

Ha mindezek tudatában táplálkozunk, akkor teljesen átalakul az étkezésünk. Egyrészt az ételből is a Fényt veszi fel a Lényünk, így sokkal könnyebbek és energia-dúsabbak leszünk. Az ételből így sokkal kevesebb elég, és nem azért, mert ezt erőltetjük, hanem azért, mert automatikusan átalakulnak a testünk igényei, és a test természetesen választja ki ételből és mennyiségből is azt, amit szeretne.

Ha szeretnél ilyen módon tudatosabban táplálkozni, akkor várlak Téged új kurzusomon:

“Táplál a Fény” Hanganyagok

7 hanganyag azért, hogy az ételből és minden másból is a Fényt vedd magadhoz, és hálatelt imádsággá alakítsd az étellel való kapcsolódásodat

2015. április 20-án kezdem küldeni őket

A hanganyagok kedvezményes részvételi díja 2100Ft. Április 20-ig rendelheted őket.

Ajánlom figyelmedbe Atlantiszi-Szervtorna és Szerv-Karma hanganyagaimat is, melyek segítenek a tested energiáját egy magasabb rezgésre emelni. Ezen két hanganyag együttes megrendelése esetén a “Táplál a Fény” Hanganyagokat ajándékba kapod!

Atlantiszi Szerv-Torna és Szerv-Karma Hanganyagokról infóért, illetve rendeléshez ide kattints!

A “Táplál a Fény” Hanganyagok megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *