Szkarabeusz

Ha jártál már Egyiptomban, akkor nem kerülhetted el a szkarabeusszal való találkozást, melyet afféle szerencse-hozó amulettként a legtöbb üzletben a kezedbe nyomnak. Nekem is van a táskámban legalább egy. Persze az ősi Egyiptomban ennek a szimbólumnak mélyebb jelentéstartalma volt…

A szkarabeusz kevésbé tetszetős nevén a ganajtúró bogár, aki trágyagalacsint görgetve maga előtt közlekedik. Különlegessége ennek a bogárnak, hogy tájékozódásában a Tejút az iránytűje, azaz a csillagok fénye vezeti az útját.

A szkarabeuszt az ősi Egyiptomban a hajnalban felkelő naphoz kapcsolták, így a scarab1transzformáció és fényes újjászületés szimbóluma.

A szkarabeusz-energia pontosan azt teszi, amit maga a bogár, tisztító energiaként halad végig a lényünkön és az életünkön, maga előtt görgetett galacsinjában összegyűjti mindazt a szennyet, ami beárnyékolja a magunkban hordozott Fény ragyogását. A szkarabeusz-energiát a Tejút fénye, azaz a Lélek fénye vezeti, a szkarabeusz életünkön való végighaladása minket is a Tejút, az Lélek-energia irányítására hangol.

Így persze minden érthetővé válik, az is, hogy miért helyeztek a múmiák Lélek-magjához szkarabeuszt, így bízták a fizikaiból kilépőt a Lélek vezetésére.

A szkarabeusz-energia segít mindannyiunknak, mélyen tisztító energiája segít abban, hogy tudatosan válasszuk a múlt fájdalmainak elengedését és a szív nyitottságát.

Szeptember 17-ig tudod rendelni a hanganyagokat:

SZKARABEUSZ Meditációk

2023. szeptember 18-án küldöm ki őket

A két hanganyagban a szkarabeusz rezgéssel  tudsz kapcsolódni, amely segít a még jelenlévő mindenféle belső szennyeződésektől való megválásban, és az életed ösvényét Lélek-fény által vezetett „egyenesre” hangolja.

A SZKARABEUSZ Meditációk díja 5566Ft. Szeptember 17-ig tudod őket rendelni.

MEGRENDELÉS:

Szólj hozzá!

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom