“Ó szívem, melyet anyámtól kaptam. Szívem különöző időkből, ne tanúskodj ellenem. Ne billentsd meg a mérleget az Egyensúly Megtartójának jelenlétében. Te vagy a Lelkem ebben a testben…” (Egyiptomi Halottak Könyve)

Szépséges szavak, melyeket gyakran véstek az úgyevezett Szív-Szkarabeusz aljára.

A szkarabeusz az Ősi Egyiptomban a NapIsten egyik megjelenési formája. Ő Khepri, a felkelő nap, a transzformáció és újjászületés scarab1minősége kapcsolódik hozzá.

A szkarabeusz kevésbé tetszetős nevén a ganajtúró bogár, aki trágyagalacsint görgetve maga előtt közlekedik. Különlegessége ennek a bogárnak, hogy tájékozódásában a Tejút az iránytűje, azaz a csillagok fénye vezeti az útját.

A szkarabeusz-energia pontosan azt teszi, amit maga a bogár, tisztító energiaként halad végig a lényünkön és az életünkön, maga előtt görgetett galacsinjában összegyűjti mindazt a szennyet, ami beárnyékolja a magunkban hordozott Fény ragyogását. A szkarabeusz-energia segít a belül hordozott árnyékokból elő-túrni FényMagunkat.

Az Ősi Egyiptomban a Szív-Szkarabeuszt a múmiát tartalmazó díszes ládán helyezték el az eltávozó szívénél, vagy torkánál, olykor a Lélek-magjánál.

Szív-Szkarebeuszként a szkarabeuszt Ízisz szívével is azonosították, ebbe az azonosításban így az eltávozó Hórusszal azonosul. Hórusz a Fény-Gyermek, azaz a szív-szkarabeusz abban segíti a Lelket, hogy a fizikaiból kilépve tiszta fényminőségben utazzon tovább.

Közeledik a Ramadan egy holdhónapig tartó böjtje, ami számomra mindig mélyen megtisztító és megfényesítő időszak. Ez az ötödik év, hogy tudatosan hangolódva csinálom ezt a böjtöt, és a böjti időszak elmélyülése minden évben eddig fontos ajándékokat hozott.

Az idei év is elkezdte már jelezni az ajándékát, amely Egyiptomhoz és a Szív-Szkarabeuszhoz kapcsolódik.

karnakAzt érzékelem, hogy az Ősi Egyiptom hagyatéka sok embert vonz, mégis sokkal kevesebb szellemi-úton járónak adatik meg, hogy fizikailag is ellátogasson ide, mint aki szeretne jönni. És ez nem mindig anyagiakon múlik, sokszor, mintha lenne egy belső blokk, ami nem enged, ami valahogy úgy rendezi a körülményeket, hogy ne tudjanak kinyílni az utazásra. Vagy az újra-utazásra, hiszen aki ellátogat ide egyszer azt a Lélek-kapcsolódás gyakran hívja vissza. Vagy előfordul az is, hogy valki eljut ide, de olyan erős ellenállásokba kerül, hogy az Ősi Föld ajándéka nem tudja kinyitni magát.

Ha bármelyiket a fentiekből érzed veled együtt rezdülni, és szívesen elengednéd ezen blokkokat akkor várlak Téged a böjti időszakomban:

Szív-Szkarabeusz Hanganyagok és Egyéni Gyógyítás

Három hanganyagot kapsz, az elsőt ÚjHoldnál (május 25-én). Ez a hanganyag abban segít, hogy a szkarabeusz energiáját magadba hívd és az elkezdje feltárni Lelkednek Egyiptomhoz kapcsolódó emlékeit.

A második hanganyag abban támogat, hogy a Fénybe emeld azon Lélek-emlékeidet, melyeket Egyiptomban éltél és árnyékok kapcsolódnak hozzájuk. Ezt TeliHoldnál kapod (június 9.).

A harmadik, szintén ÚjHoldnál (június 24.) érkező hanganyaggal a szkarabeusz megnyitja az utat az Egyiptommal való újra-találkozásodra.

A hanganyagok díja 4000Ft. Hétfőig (május 29) még csatlakozhatsz a folyamathoz.

Az egyéni gyógyításon azon Lélek-emlékedet tárjuk fel, mely most erre az inkarnációra a legerőteljesebben hat ki negatív mintázatként. A gyógyítás alatt érkező energia segít ezt az emlékeket átírni, megfényesíteni. A gyógyítás energiája hatja majd át a személyes hanganyagodat, mellyel tudatosítod azt, ami történt és megerősíted magad az új választásában.

Az egyéni gyógyításhoz előre egyeztetünk egy napot (május 27. és június 25. között), melyen csak rád hangolódom, a hanganyag a következő reggelen készül és jut el hozzád.

Az egyéni gyógyításdíja 15000Ft, mely tartalmazza a három hanganyagot, illetve a személyes hanganyagot is.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod, a SZÍV-SZKARAEUSZ, vagy SZÍV-SZKARABEUSZ EGYÉNI szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com