“Nagy volt népem egykor a mai kicsiny ember képzeletén felülálló, ismerte a régi tudást; a távolit a szív végtelenségében kutatta.”

Nagy volt egykor Atlantisz, és nagy volt egykor Egyiptom, de a nagyság csak szívvel táplálható és fenntartható.  Ahogyan Atlantiszi Toth mondja a Smaragdtáblák szövegében, a szív végtelensége az ahol kutatnia kell annak, aki a régi tudást keresi.

A második szív-szkarabeusz üzenetben Ízisz mellett megjelent Maat, aki maga az az alap, amire Kemet civilizáiója épült: SZÍVBŐL GONDOLKOZNI ÉS TENNI.

Ezért hoztál létre az Ősi Egyiptomot, és ez a Föld megnyilvánulási lényege (a Föld torokcsakrájának két pontja Egyiptom földjére esik). És ezzel szándékoztak korrigálni azt, ami Atlantiszon félrement, és ami Atlantisz pusztulásához vezetett.

Minden olyan megnyilvánulásunk a spirituális úton, ami nem szívből fakad, amiben nincsen jelen a szív, hanem hamis fényt keres visszakapcsol minket az Atlantiszi karmához. Minden olyan önbizalomhiányos énkeresésünk, amikor a szellemiég által akarunk kitűnni, különlegessé válni azt a hatalmat táplálja, amely Atlantisz pusztulását okozta, és ami ma is irányítja a földi rémálmot.

Minden spirituális útkeresőnek megszentelt feladata az, hogy élete vezetését áthelyezze a szívébe. És sokkal többet kapsz minden ősi tudásból, Egyiptomból, Atlantiszból és saját régebbi erőidből is akkor, ha a szívvel közelítesz.

Elkészült a Szív-Szkarabeusz nyakláncom, szeretem, folyamatosan érinti és tisztítja a szívcsakrámat, illetve nyitja a csatornát, mely a szívemet az elmémmel és köldök-csakrámmal. Segít, hogy Maat az életem alapjává változzon. És azt jelezte, hogy vigyem el megfürdetni Atlantisz és Ízisz energiájába TeliHoldnál. Így teszek a saját láncommal és azzal a néhányal, ami még készül és amiből rendelhetsz, ha szeretnél:

SZÍV-SZKARABEUSZ NYAKLÁNC

szivszkarab1

Szakrális ékszer, melynek energiája összekapcsol Maattal, az alappal, melyre az Ősi Egyiptomi Civilizáció épült. Segít hogy szíved vezetését követve megtaláld a kiutat a spirituális ego csapdáiból, és valódi Fény-Emberré változz, Szívből Teremtővé.

Az ékszert a következő TeliHoldas Nap reggelén viszem el töltekezni az Atlantisz Portálhoz és Dahshourba Ízisz egykori Szent Ligetéhez.

Az ékszerhez megkapod a Szív-Szkarabeusz hanganyagokból a másodikat, illetve azt a két hanganyagot, amivel az Atlantisz Portál és Ízisz Szent Ligete azon a napon megajándékoz.

A Szív-Szkarabeusz Nyaklánc díja hanganyagokkal 7500Ft. Megrendelésedet július 7-ig tudom elfogadni. (A nyakláncot augusztus második hetében kapod meg).

Ha korábban már megrendelted a Szív-Szkarabeusz Hanganyagokat és szeretnél a nyakláncból, a te kedvezményes díjad 6700Ft.

A másik kettő Szív-Szkarabeusz hanganyagot is megrendelheted kedvezményes 2600Ft-os díjért.

A Szív-Szkarabeusz Hanganyagokról információért ide kattints!

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod és a Szív-Szkarabeusz Nyaklánc és/vagy Szív-Szkarabeusz Hanganyagok szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com