Megfigyelted már, hogy a legtöbb vágyadhoz sokkal több félelem tapad, mint szeretet és öröm. Megfigyelted már, hogy mennyi félelemmel vesszük körbe az aktuális valóságot és azt, amit a helyére hívni szeretnénk? Minden rezgésünk teremt. A félelem is. De pont az ellenkezőjét annak, amit szeretnénk.

 Mondok egy példát. Szeretnél fogyni, és eljutottál már odáig, hogy ezt teremtheted a gondolataiddal is. Talán már meg is találtad a vágyott testformát, és még örülni is tudsz neki. De aztán odaállsz a tükör elé, meglátod a hasad, és nagyon nem szereted, megtelsz félelemmel, hogy ez bizony nem változik, örökre ilyen marad és te csak becsapod magadat…

És ilyenkor teremtesz, negatív irányba, a fogyással ellentétesen.

Átfordíthatod mindezt pozitívba. Például úgy, hogy elkezded szeretni a hasadat már most. És, ha a szeretet szemével nézed akkor észre fogod venni az apró változásait is. Azoknak tudsz örülni, és így utat nyitsz még több változásnak. És máris a vágyottat teremted.

Tízmilliószoros Napon vettem fel egy hanganyagot, mely abban segít, hogy a félelem helyett szeretettel teremts. Június 15-ig újra rendelheted:

“Szív-Rezgésből Teremtek” Hanganyag

A hanganyag díja 1500Ft, június 15-ig rendelheted.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*