A Szexuális Energia az egyik legszentebb erő, ami létezik, és a legnagyobb is.És ez az az Erő, amivel a legtöbbet éltek vissza, és élnek ma is vissza, és a legnagyobbat lehet bukni általa a szellemi úton.

Az elmúlt egy évben rengeteg történet került elő szellemi tanítókkal, mester-gyógyítókkal, tantrikus gurukkal kapcsolatban, és ezek a töténetek szexuális visszaélések horrorjáról szóltak, sőt olykor szexuális mágiáról.

Ez sajnos Atlantisz óta folyik, ott kezdődött a szexualitásnak a Lélektől való elválasztása, a szexuális energiával való manipuláció, a szexualitás máok fölötti hatalomra való használata.

Nem készültem áprilisban Magyarországra, de mégis ide vezetnek a Római út előtt. És ahogy ez kiderült megjelent Mária Magdaléna is, és elhozott két szexuális energiával való erőteljes tanítást.

Ezeket a tanításokat most SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉKKÉNT KAPOD (október 22-ig tudod kérni őket):

Szexuális Mágiák Oldása

Gyógyító folyamatra várom mindazokat, akik érzik, hogy volt részük szexuális mágiában, estek áldozatul szexuális energiával való visszaélésben, sőt akár még ma is könnyen megnyílnak arra, hogy kinyissák a szexuális enrgiájukat, arra méltatlanoknak. A gyógyító folyamatban Magdaléna vezetésével utazunk.

Szexuális Energiák Lélekbe Emelése

Szintén Magdaléna vezetését követve tanulunk meg olyan gyakorlatokat, mellyel a szexuális energiád forrását visszahelyezheted a Lelkedbe, így emelve és tisztítva azt folyamatosan.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom