Inkarnációink során többen tettünk szegénységi fogadalmakat, olykor tényleges fogadalmakat, olykor bennünk belül született ilyen döntés, és ezekből vannak olyanok, melyek ma is hathatnak a bőségben való tágulásunkra. Augusztus elsejével az ÉvKörön belépünk a Bőség időszakába, és ehhez kaptunk most ajándékba az ÉvKör fordulása előtt egy Tízmilliószoros Napot, melynek energiája segít a szegénységi fogadalmakból a Bőségtudatba lépni.

 A pénz  – és az anyagi bőség minden más formája is – energia. Az energia önmagában semleges. Mi adjuk a töltését. változtatjuk negatívvá vagy pozitívvá.

„A pénz ugyanakkor távolról sem tiszta energia. A pénz olyan energia, amelyet már évezredek óta az emberi gondolkodás és tudatosság irányít…Ma már a pénz magával hurcolja mindazt a félelmet, dühöt, kapzsiságot, amit az egyes emberek éreztek, miközben a pénz áthaladt a kezükön.” (Barbara Wilder, A pénz:szeretet)

szegenysegifogadalomÉppen ezért a pénzt sokszor leválasztottuk a szellemi fénykereséstől, és választhattunk olyan szellemi közösségekhez tartozást, amelyek a pénzt és anyagiakat részben, vagy teljességgel kizárták a fizikai tapasztalásaikból.

Az is lehet, hogy nagyon megégettük magunkat korábban a pénzzel, mélyre zuhantunk általa, és belül hoztunk olyan akár több inkarnációra is kiható döntést, hogy távol tartjuk magunkat a sok pénztől, a bőséges anyagi helyzettől, így elkerülve az újbóli zuhanást.

Ami érint Téged azzal együtt-rezegsz, ezért ezen sorokat olvasva érezhetted az érintettség érzését, ha van a múltadban ilyen kitisztítani-való. Ez esetben szeretettel ajánlom figyelmedbe azokat a segítő hanganyagokat, melyek a Tízmilliószoros Napon ezzel kapcsolatban érkeznek:

Szegénységi Fogadalmak Oldása Hanganyagok és Csoportos Gyógyítás

Ha lemaradtál a hanganyagokról, még rendelheted őket péntek délig (augusztus 4.)

Két hanganyagot kapsz. Az elsővel a július 27-én, a Tízmilliószoros Napon hangolódhatsz a tisztulásra, a korábbi fogadalmak elengedésére a múltból és hatásuk elengedésére a jelenből.

A másodikat július 28-án, hogy segítségével az elengedés utá felszabadult térbe hívni kezd a bőség tágulását.

A hanganyagok kedvezményes díja 2500Ft, augusztus 4-ig rendelheted őket.

Ha a csoportos gyógyításba is szeretnél részt venni, akkor  július 27-én este 8-kor hangolódsz majd a felkészítő hanganyaggal, engedve magadat megpihenni a távolról érkező energiáknak. A közös hangolódás alatt minden gyógyításban résztvevő személyes üzenetét – azt amely a Te személyes oldásod a jelenre leginkább hatást gyakorló fogadalomból – is felveszem a saját témájával kapcsolatban. Az összes résztvevő személyes üzenetét megkapja a gyógyítás minden résztvevője, mert a vonzások törvénye olyanokat vonz a csoportba, akiknek üzenete a többi résztvevőnek is segíthet. Ezt már sok csoportos gyógyítás alkalmával megtapasztaltuk. A személyes üzenetek Akhenatentól érkeznek.

A csoportos gyógyítás díja 11000Ft, mely tartalmazza a két hanganyagot is + a személyes hanganyagokat. Maximum 10 fő jelentkezését tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a BŐSÉGTUDAT, vagy a BŐSÉGTUDAT SZEMÉLYES szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com