Minél erősebb a belőled kiáradó Fény, annál veszélyesebb vagy a Mátrix létezésére, és annél inkább célponttá válsz a Mátrixot fenntartó erők számára. Ilyenkor tapasztalhatod azt, hogy megjelennek az életedben az asztrális támadások, amiket nem mindig könnyű felismerni. De fontos megtanulnod, hogy mit kezdj ezekkel, mert a védekezés, vagy vissza-támadás csak még kiszolgáltatottabbá tesz ezen erők számára.

Tapasztalatom szerint az egyetlen módszer, mely tényleg védelmet ad az az, hogy még inkább választod saját Fény-Valódiságod megélését. Ebben segít a két új hanganyag:

SZARKOFÁG HANGANYAG

hétfőn, február 4-én ÚjHoldnál küldöm ki először

A Nagy Piramis Felső Kamrájában található a szarkofág. Egyike a több szarkofágnak, melyek a külöböző piramisokban vannak. A szarkogfágok beavató ládák, az a hely, ahol a beavatottra rázárul a teljes sötétség, körbeveszi az Árnyékok Földjének minden démonja és ebből egy kiút van. A saját Fény-magjával való összekapcsolódás és saját Fényének sugárzása. A Nagy Piramis beavató kamráit sok Mester bejárta, többek között Magdaléna és Jézus is.

A Mátrix Uraitól érkező támadásokból kisegítő energia-állapot az, amit a beavatás útját járó a szarkofágban volt hivatott elérni. Ez a hanganyag ahhoz segít hozzá, hogy ezt az állapotot létrehozd és fenn-tartsd magadban.

KRISZTUS-FÉNY HANGANYAG

február 19-én Teliholdnál és TízMilliószoros Napon küldöm ki először

Talán emlékszel a Mátrix című filmből a szentinelekre. Azokra a kis, polipra emlékeztető szerkentyűkre, melyek sokan érkeznek együtt, és szinte szétcincálják azt, amit a Mátrix ellenségnek ítél meg. És talán emlékszel, hogy mitől szűnik meg a szentinelek támadása az utolsó részben. Attól, hogy Neo kilép a harcból és mindent a Fényébe ölel.

Az asztrális támadások hasonlóan működnek, a Mátrixot fenntartó erők ezer és ezer ilyen “szentinelt” küldenek feléd, melyek felkutatják a félelmeidet, negatív gondolataidat, belecsimpaszkodnak ezekbe és elkezdenek szétcincálni. Nem tudsz velük harcolni, de a Fényedbe ölelve a saját negativitásod azok lehullanak rólad.

Ehhez segít hozzá ez a második hanganyag.

A hanganyagok díja 3800Ft. Ha szeretnéd már ÚjHoldnál hallgatni az első hanganyagot, akkor megrendelésedet és befizetésedet küldd el legkésőbb hétfő délig.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom