Sub Rosa – a misztérium és tudás, melyet titokként kell kezelni, melyet csak az arra hivatottnak lehet felfedni. Először Ízisz Misztériumaihoz kapcsolták a Római Birodalomban. Később átvették titkos társaságok is. A kereszténység idejében jellé változott a rózsa. Templomokban, katedrálisokban a falba vésett, képeken megtalálható rózsa szimbólum alatt gyakran találunk olyan információkat, melyek kódoltak és melyek túlmutatnak az Egyház által elfogadott dogmákon, tanításokon. Ezek a rejtett információk gyakran kapcsolódnak Fekete Madonnához, Máriákhoz, Magdalénához, azaz a női misztériumokhoz.

Októberben a Szerapeum egyik 70 tonnás szarkofágja mellett álltunk, amikor megéreztem, hogy nagyon elegem van már a titokként kezelt misztériumokból, rejtőzködésből.

Az őr éppen akkor már kb. harmincadjára ígértette meg velem, hogy nem mondom meg a rendőrnek, hogy készítettünk bent fényképeket. A rendőr, meg a nyakunkba lihegett, hogy mikor megyünk már ki a Szerapeumból. Semmi kedvem sem volt kimenni, hiszen éppen csak megérkeztünk, és a hely energiája éppen maradásra hívott. És persze volt még egy csomó ehhez hasonló történés, amit nem részleteznék, mert nem kívánom energiával táplálni.

Mindenesetre akkor ott azt éreztem meg, hogy a Sub Rosa sokáig szolgált minket olyan időkben, amikor belehalhattunk a tiszta tudás őrzésébe, subrosamagdalenatovább-adásába. Áldás volt a Sub Rosa, mert így sok minden megőrződött, és az értő szemek látják a kódolt üzeneteket. DE! Elég volt ebből a programból is. Ideje van, hogy önmagunkat és a tiszta misztériumokat kivigyük a Fényre, megmutassuk és ragyogjunk.

Tudom, hogy sokan rezonáltok ezzel. Sokan éreztek hasonlóan. Nem akarunk már rejtőzködni, hatalmaktól félni, meghunyászkodni, titokban kapcsolódni a Valódihoz. Ideje elengedni minden boszorkányüldözés, menekülés, tiszta tudás őrzéséért elszenvedett büntetés, halál emlékét, és ragyogni.

Most ennek az ideje van, felszínre hozni a rejtettet magunkból és a misztériumokból. Vállalni azt, amit hiszünk. Vállalni és élni a Lelkünkben hordozott valódit, még akkor is, ha szembe megy azzal, ami elfogadott a többség által, család, mainstream spiritualitás, akadémikus világ, társadalom által.

Tudom, hogy beleborzongtál ebbe, ha érintve vagy. Beleborzongtál, mert ki tudja hány emléked van előző inkarnációkban elszenvedett veszteségekről és a kegyelmi állapotokról, amiket megéltünk, amikor kapcsolódtunk a tiltottal és tudtuk minden sejtünkkel, hogy csak így érdemes. Még akkor is, ha menekülni kell. Még akkor is, ha megégetnek, kiirtanak…

De most már nem kell, az idő kész a ragyogásra. De el kell ezt hinnünk, bíznunk kell ebben.

Az év utolsó Tízmilliószoros Napján Magdalénától kaptunk ehhez megerősítést, oldást, erőbe és bizalomba emelést:

SUB ROSA Hanganyagok

Két Magdalénától csatornázott hanganyagot érkezett az utolsó Tízmilliószoros Napon.

Az első abban segít, hogy teret nyiss  a korábbi inkarnációk veszély-emlékeinek, fogadalmainak elengedésére.

A második pedig abban segít, hogy nyisd magadat arra, hogy kilépsz a Fényre Önmagad Teljességében, Lelked igazságát vállalva, és ezzel hívd azt, hogy tudattalanodból minél több régen élt misztérium, tanítás a felszínre bukkanjon.

A két hanganyag kedvezményes díja 2500Ft, december 6-ig tudod rendelni őket.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a SUB-ROSA szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com