Sekhmet az Ősi Egyiptom oroszlánfejű Istennője. Az isteni minőségek közül az erő és hatalom tiszta működtetésének rezgését hordozza.

A legenda szerint Ra megharagudott az emberiségre annak engedetlensége és negativitásba süllyedése miatt. Elküldte Sekhmetet az emberiség megleckéztetésére, Sekhmet tette is a dolgát rendesen, pusztította az embereket, és egyre jobban megittasult az emberek vérétől, egyre haragosabb lett, és végül már Isteni apja sem tudta DSCN1882megállítani. Az istenek végül cselhez folyamodtak, sörrel és borral öntöttek teli egy tavat, Sekhmet összekeverte azt a véres vízzel és magába itta az összeset. Íly módon megrészegülve megszelídült és Hathorrá változott.

Hát ez a történet szó szerint értelmezve nem hangzik nagyon jól. Persze egyetlen mítoszt és Szent Szöveget sem érdemes szó szerint értelmezni. A mítoszok és szent szövegek mély és erőteljes transzformatív energiával bírnak, ha esélyt adunk magunknak arra, hogy kibontsuk a rejtett jelentésüket, és átengedjük magunkon a tanító és átalakító energiájukat.

Sekhmet története mély tanításokat hordoz a haragról, annak elfojtásáról, majd pusztító kirobbanásáról, az erőről, amellyel visszaélhetünk, vagy amellyel teremthetünk.

Az egyiptomi úton az utolsó templom, ahová ellátogattunk Karnak volt. Életemben először jártam most a Karnak templom-komplexum Ptahnak szentelt eldugott kicsi templomában, és annak is eldugott, sötét szentélyében, ahol egy életnagyságú fekete Sekhmet szobor fogadott minket. Megdöbbentően erős energia áradt a szoborból, olyan volt, mintha élne, sokféle megélésem volt már az évek folyamán, de ilyen erősen élő energiát még sosem éreztem szoborból szétáradni.

A helyi vezetőnk elmondása szerint a templom melletti falu lakói máig félnek ettől a szobortól, és magától Sekhmettől, azt tartják róla, hogy az éjszaka sötétjében járja az utcákat és megtorolja a rosszat.

Ideje van annak, hogy a hatalomtól, amely mindannyiunké ne féljünk többet, hanem válasszuk annak tisztán kezelését. Nyári Napfordulóval  csatornáztam az ehhez kapcsolódó hanganyagokat Sekhmettől.

A márciusi úton újra sokat kapcsolódtunk Sekhmettel. Ellátogattunk egy templomba Karnakba, mely tele van Sekhmet szobrokkal. A turiták ide nem tévednek, úgyhogy mélyen tudtunk kapcsolódni a tiszta erő energia-minőségével. És ismét volt sok időnk Karnak egy másik rejtett szentélyében, ahol Sekhmet élő és mozgó szobra van.

Két új hanganyaggal ajándékozott meg Sekhmet:

ÚJ SEKHMET Hanganyagok

Az egyik hanganyag segít visszakapcsolódni eredendő Sekhmet énünkhöz, az önnön erejét tisztán, játszmák nélkül használó énünkhöz.

A másik hanganyagban Sekhmet azzal támogat, hogy határozottan, de harag nélkül tudjuk képviselni a belső igazságunkat, és az IGAZAT.

A régebbi hanganyagokat is kedvezményesen rendelheted:

SEKHMET Hanganyagok

Hét hanganyagot kapsz, melyek segítenek a haragod feldolgozásában, a haragodban rejlő erő teremtésre fordításában, a hatalomhoz fűződő viszonyod meggyógyításában, saját életed hatalommal való visszaéléseinek áttranszformálásában, az erőd tiszta használatában.

A 7 + 2, azaz 9 SEKHMET Hanganyagot most MEGÚJULÁS kedvezménnyel rendelheted összesen 3000FT-ért június 26-ig!

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom