Mindannyian hibázunk, emberi természetünk része. Az utunk része. Folyamatos kiteljesedésben, fényesedésben utazunk, és ezen utazás része az, hogy olykor tévedünk, és a tévedésünkkel, negatív mintáinkkal megbántunk másokat. Sajnálom. Kérlek bocsáss meg. Két mondat, amely, ha szívből hangzik sok mindenre gyógyírt hoz.

Mégis sokszor nehezen mondjuk ki mi emberek. Vannak olyanok, akik szinte képtelenek rá.

Mintha ez gyengeség lenne. Pedig valójában erő. Annak felismerése, hogy éppen nem a szeretetből cselekedtünk, de bocsanat1készek vagyunk oda visszalépni, és kérjük a másikat, hogy tegyük meg együtt. Elismerjük a tévedést, és kérjük a másikat, hogy nyissa meg a szívét felénk. Vagy talán nem is tudjuk, hogy miben tévedtünk, de a másik jelez felénk, ezért kifejezzük azt felé, hogy bármi módon is bántottuk meg akaratlanul sajnáljuk és szívesen mennénk vele együtt tovább a szív ösvényén.

Kimondani ezt a két mondatot, bocsánatot kérni, ez az ön-azonos, önmagában biztos, tág-tudatosságú ember képessége. Ebben is változunk.

Mindannyiunk múltjában vannak helyzetek, amikor ez nem történt meg. Ezen múltbéli helyzetekből bont ki a hét új hanganyag:

SAJNÁLOM Hanganyagok

2016. december 12.én este küldöm ki őket újra, hogy Luca Napján végigutazhass rajtuk

Hét hanganyag, mely abban segít, hogy kiold a múltadból azon történéseket, amikor akarva vagy akaratlanul megbántottál valakit. Minden ilyen helyzet olyan, mint egy nehezék, ami leköti a Lélek-energiáidat. A bocsánatkérés kiemel a nehezékekből, a múltbéli történéseket a szívbe gyógyító terébe emeli, és felszabadítja a Lelkedet a szárnyalásra.

A hanganyagok kedvezményes díja most 1500Ft 3500Ft helyett, amennyiben megrendelésed megérkezik december 12. délig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Mentés


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*