Mára teljesen egyértelművé vált, hogy az eddigi pénzügyi rendszer nem tartható tovább. Talán sosem volt még a felszínen ennyi mocsok, hazugság és vértforraló igazságtalanság a pénzhez kapcsolódóan, mint napjainkban. Ezt lehet tapasztalni Magyarországon, és az egész világban.

Közben már sokan tudjuk azt, hogy a pénz pusztán egy energia, önmagában se nem pozitív, se nem negatív, a hozzá kapcsolódó szándékaink teszik mindenfélévé. És az emberiség szándékai, tettei túl sokszor tették a pénzt – ami rengeteg jót is adhatna, hozhatna, mindenkinek – az igazságtalanság és nyomor gyomor-forgató forrásává.

A helyzet az, hogy ha te tiszta is vagy a pénzzel kapcsolatban, de közben mély ítéletek, undor van benned azokkal kapcsolatban, akik penzaldaspéldául folyamatos hazugságokkal pökhendi módon élnek vissza a hatalmukkal és használják pénz-szerzésre mások kárán, sajnos ugyanúgy hozzájárulsz a pénz-energia beszennyezéséhez, és önmagadtól is távol tartod a pénzt.

Rajtunk múlik a pénz-energia megtisztítása. Rajtunk múlik, hogy a pénz a mindenki számára elérhető bőség és jóság forrásává változzék ezen a bolygón.

Az új év azzal indul, hogy ismét egy nagy energia-löketet kapunk az Univerzumtól a pénz-energia megfényesítéséhez. Támogatást ahhoz, hogy a belül hordozott pénzhez kapcsolódó maradék negativitásunkat is lecseréljük. Ez kívül nagy valószínűséggel további világ-szintű pénzügyi kalamajkákban, koszos ügyek felszínre kerülésében fog megnyilvánulni. De az, hogy innen merre mennek tovább a dolgok az nagy mértékben múlik azon, hogy hogyan élünk az Univerzum által felkínált lehetőséggel.

Áprilisi TeliHolddal ismét rendelheted az online kurzust, ami áldással hinti be a pénzhez való viszonyodat:

PÉNZ-ÁLDÁS Online Kurzus

TELIHOLDAS KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETED CSÜTÖRTÖK ÉJFÉLIG!

A kurzus alatt 21 rövid, ezért akár gyakran meghallgatható áldást kapsz. Egyfajta rövid, szívből születő imádságot hanganyag formájában, amivel a még pénzzel, pénzhez kapcsolódó tettekkel, szándékokkal és azok következményeivel benned lévő negativitást a szívedből elküldött emelő áldássá változtathatod.

A kurzus hanganyagait április 22-én, pénteken küldöm ki, Teliholdnál. A kurzus jelképes részvételi díja 1700Ft, amennyiben megrendelésed megtörténik április 21-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*