Az Őrzők. Lemuria lakóiból egy csoport, akik megtartották az éjjelt saját Forrásra, Lélekre, EGYre hangoltságukban és ebben ringattak, erre emlékeztettek mindenkit. A rend őrzői, azé a rendé, amely jelen van akkor, amikor Lélekből élünk és kapcsolódunk. A Lemuriai Őrzőkből születtek meg később a különböző papnői és fény-harcosi rendek, eredeti feladatuk ugyanaz volt, az EGY LÉLEK dallamának közvetítése, a Lélekre való emlékeztetés és ilyen módon a belső rendből születő külső rend fenntartása.

amazighferfiamazighnoNovemberben Siwa Oázisába utaztunk egy kis csapattal. Az ősi Egyiptomnak egyik megtartó pontja volt Siwa, annak ellenére, hogy szervesen nem tartozott Egyiptomhoz, mint ahogyan ma is egy külön világ. Ez a helyén is volt így, az apró paradicsom, amely megbújt a sivatag homokdűnienek végtelenjében. A királyi beavató hely, a férfi beavatásának helye. Rátalálni, odatalálni, már maga a beavatás része. Próbák során keresztül vezetett a sivatag, és az Amazigh Harcosok, ahogy nyílt a megadás, úgy nyílt a sivatag.

Siwa őslakosai az amazighok, a szabad-nemes emberek. Ezt jelenti az amazigh szó. Az Amazigh Harcos egyike az Őrzőkből lett Fény-Harcosi rendeknek. Ahogyan Siwa Orákulum-Papnői is visszakapcsolódnak a Lemuriai Őrzőkhöz.

Novemberi utazásunk alkalmával érkezett hanganyagokat ajánlom most figyelmedbe:

ŐRZŐK – Érzékelést Tágító Hanganyagok

2016. december 19-én kezdem küldeni

A hanganyagok elviszek Siwa, illetve Egyiptom szakrális helyeire, összekapcsolnak a Lemuriai Őrzők energiájával a Fény-Harcosokon és Papnőkön keresztül.

Ajánlom ezeket a hanganyagokat azoknak, akik szeretnék az ősi erők segítségével finomabbra hangolni érzékelésüket, és szeretnék tisztábban érzékelni a Lélek üzeneteit.

A hanganyagok díja 7000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik december 18-ig.

Az új hanganyagok mellé rendelheted a korábbi Őrzők Szertartás Hanganyagait is! Kedvezményes 2000Ft-os részvételi díjért rendelheted december 18-ig.

Őrzők  Szertartás Hanganyagai – A hanganyagokat ajánlom mindazoknak, aki valamilyen formában ma is a pap/női utat járják. Lehet csoporthoz tartozol, lehet teljesen egyedül tevékenykedsz. Lehet, hogy csoportban, bizonyos úton, szabály-rend szerint tanultál, de már érzett, hogy kinőtted a kereteket és érzed, hogy valami sokkal tágabbat képviselsz. Lehet sosem tanultál semmilyen formában, de saját belső vezetésedet követve mégis érzed, hogy papnőként járod az utadat és szeretnéd ebben magadat elmélyíteni.

A hanganyagokat ajánlom, ha szeretnéd magad átrezgetni a Lemuriai Őrzők áldásával, és összekapcsolódnál velük azért, hogy az a finom energia-mező, amelyet megtöltenek mélyítse a bizalmadat a saját belső rendedben és abban, hogy erre emlékeztetni tudod a hozzád kapcsolódókat.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Őrzők új, Őrzők korábbi szertartás, mindkettő):

*