Július 26-án kinyílik ismét az Oroszlán-Kapu, Szíriusz fénylő csillaga, a Spirituális Napunk “közelebb lép” a Földhöz.Szíriusz Kék Lényei közelebb léptek és átölelnek minket bölcs jelenlétükkel, és mi ismét lehetőséget kapunk arra, hogy tudatosan fogadjuk be a Föld-terébe az OroszlánKapu portálján át beáradó magas rezgésű energiákat.

Az OroszlánKapu energiája augusztus 8-án tetőzik (8:8), amikor a Szíriusz, az Orion (Nimród) övének három csillaga és a Föld tökéletesen összehangolódik egymással. Ekkor az Orion öve összehangolódik a három Gizai Piramissal, a Szíriusz pedig a Nagy Piramissal. Az Orion az Ősi Egyiptom számára analóg Ozirisszel, a Szíriusz Ízisszel, azaz az OroszlánKapura tekinthetünk úgy, mint kettőjük újra-egyesülésére. Kemet – azaz az Ősi Egyiptom – kultúrája Ízisz és Ozirisz Szent Házasságából született meg, az OroszlánKapu így belépést ad abba a magas rezgésű tudatosságba, amit akkor éltünk a Földön, amikor Egyiptom virágzott.

A portál egészen augusztus 12-ig aktív.

Július 26 és augusztus 12.  között négy hanganyagon keresztül segítek kapcsolódni az OroszlánKapu portáljának energetikai kódjaival:

OROSZLÁNKAPU 2020

liongate

Összesen négy hanganyagon keresztül csatornázom az idei OroszlánKapu energia-kódjait. A külön rendelhető hanganyagok önmagukban is használhatóak, bármikor önmagad emelésére, de a négy hanganyag együtt egy erőteljes folyamaton vezet keresztül.

Július 26. Csakra-Utazás * Ez a hanganyag Egyiptom hét csakra-templomán vezet végig, hét áldást kapsz, mely a lényedet a csakráid tisztulásán keresztül arra rezgésre emeli, melyen keresztül a legnyitottabb vagy a beáradó kozmikus energiák befogadására. 

Ezen hanganyag díja 7700Ft. Szeretettel ajánlom mellé az Egyiptomi Csakra Olajokat (összesen 10 szet rendelhető még belőle). A csakra-olajokról információért ide kattints!

Augusztus 1. Pénz-Energia * A Földi valóságban hosszú ideje a pénzt kapcsoljuk össze a bőséggel. Ez koronként változott, volt, amikor a bőség merője a föld volt, gabona, arany…És éltünk olyan tudatosságban is, hogy minden – így a pénz – is energia, és így végtelen. Jelen pillanatban olyan mértékű manipuláció folyik a pénzen keresztül, mint eddig soha, egyre erősebbek a félelemhullámok, melyet a gazdasági összeomlás előrejelzésével generálnak. A hanganyag abba a tudatosságba vezet vissza, ahol a Bőséget, így a Pénzt is energiaként érzékeled, és így kiemeled magad a Mátrix félelemmintázatából.

Ezen hanganyag díja 4400Ft.

Augusztus 8. és Augusztus 12. OroszlánKapu 2020 * Ez augusztus 8-ai hanganyag az OroszlánKapu csúcspontkán beérkező kód befogadásában és realizálásában segít. Az augusztus 12-ei hanganyag pedig abban, hogy a kódokat a legsikeresebben hozd át a mindennapjaid valóságába.

A két hanganyag díja 4400Ft.

KEDVEZMÉNY ÉS AJÁNDÉK! A négy hanganyag EGYüttes kedvezményes díja 15 500Ft, és a 2019-es két OroszlánKapu Hanganyagot ajándákba kapod hozzájuk.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd? (július 26, augusztus 1, augusztus 8-12, mind a négy):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom