Kipróbáltál már ezer diétát, fogyókúrát, de mégsem vagy elégedett a testeddel? Sikeresen leadtad, vagy felszedted a vágyott kilókat, de az eredmény nem volt tartós? Vagy egyszerűen csak nem érzed jól magad a bőrödben, és nem okoz örömet tükörbe nézni? Vannak testrészeid, amik kifejezetten irritálnak?

A valóságodat az határozza meg, amit gondolsz és érzel róla. Ez mindenre igaz, kivétel nélkül.

ONLINE TESTSÚLYSZABÁLYZÓ TEREMTŐ KURZUS

az anyagokat 2016. április 18-án küldöm ki újra!

 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 8 hanganyag

Az ÚJ ALAP-CSOMAG (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 8 hanganyag) ára 8800FT

Most te határozod meg a részvételi díjat! 3000Ft és 8800Ft az általad választott összeg, amennyiben megrendelésed és befizetésed megérkezik április 16-ig.

A kurzus hanganyagai mellé most ajándékba kapod a Táplál a Fény hanganyagokat!

A Táplál a Fény Hanganyagokról információért ide kattints!

Jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Az általad választott összeg (3000Ft és 8800Ft között):

*

 

Ezen az online kurzuson másképpen közelítjük meg a testsúlyoddal, tested kinézetével, közérzetével kapcsolatos problémáidat. A 7 hét alatt azokon a területeken vezetlek végig, amelyeket nekem is át kellett írnom ahhoz, hogy testem változni kezdjen és megérkezzem abba a testbe amelyben élni vágyom. Átírjuk a tested formájához és súlyához kapcsolt gondolatidat, mintáidat, érzéseidet, megváltoztatjuk életed ezen területével kapcsolatos rezgésedet. Mindezt egy olyan hét-hetes gyakorlatsorral támogatjuk meg,  amely segít a rezgést fenntartani a mindennapokban, és így játszva érkezhetsz meg a Vágyott Testbe!

„Ha kövérnek érzed magad, nem vonzhatod a karcsúságot…Te magad vagy – amilyennek érzed magad – kiindulópontja vonzásodnak…Tested mindig válaszol énképedre…Ha karcsúnak látod magad – vagy olyannak, amilyen izmaidat, alakodat, vagy súlyodat illetően lenni akarsz -, az leszel.” (Esther és Jerry Hicks)

A hét terület, melyet együtt átírunk:

TEREMTŐ FIGYELEM: Lényegtelen, hogy mit mutat az, amit fizikai valóságnak nevezel, minden energia és az energia formába (így súlyba) rendeződését a figyelmed irányítja.

AZ ÉTEL A BARÁTOM: Nem az hizlal, amit eszel, hanem, amit gondolsz róla. Az étellel kapcsolatos hitrendszereid átírásával megváltozik az étel testedre gyakorolt hatása is.

LÁTOM: Felépítjük benned a vágyott test képét, hogy elindulhass a karcsúság érzésébe, amely előfeltétele a fizikai átalakulásnak.

ELŐ-SZERETEM: Tested gyötrése helyett, a tested szeretésével kezdjük el előhívni a láthatatlanból a láthatóba a vágyott formát.

GYÖNYÖRKÖDÖM: Megtanulsz jóban lenni azzal, ami van, mert ez az alapfeltétele a változásnak.

KÉNYEZTETEM: Tested kényeztetésével, szerető figyelemmel való átölelésével gyorsítjuk fel a változást.

MEGMUTATOM: Megtanulod a belül érzett vágyott képet kifelé sugározni és abból minél többet megmutatni.