Ki vagy te? Minek tartod magadat? Mennyire vagy értékes? Mitől függ az értéked? Milyen külső tényezők határozzák meg? Egyáltalán értékeled-e magadat addig, amíg külső tényezőktől függ az, hogy mit gondolsz magadról?

Egy virág nem hasonlítgatja önmagát másokhoz, egyszerűen csak szép. Egy fa ugyanígy van ezzel. Egy cica sem hasonlítgat, egyszerűen csak kinyújtózik a napfényben és élvezi az életet.

onertekeles1Minden fizikai formában megnyilvánuló létező az EGY fényéből keletkezik, utánozhatatlan, megismételhetetlen, értékes csak azért, mert van.

Ezt egy csecsemő megszületésekor mindenki így látja, érzi, ő maga is ebben az energiában van még. Aztán, ahogy növekszik egyre jobban rázárul az emberi illúziók világa, egyre több lesz a megfelelés, külső tényezőkhöz való hasonlítgatás, a természetes önértékelést lecseréli egy külső viszonyrendszer, és ez igen ártalmas, mert nehéz vele boldognak lenni.

Ha ezen változtatnál ajánlom figyelmedbe az új hanganyagokat:

Önértékelés Hanganyagok

2016. július 18-án kezdem küldeni

Hét hanganyag, mely abban segít, hogy kilépj abból, hogy önmagadat külső tényezőkhöz hasonlítod, hogy önmagaddal való elégedettségedet attól teszed függővé, hogy milyen visszajelzéseket ad a külvilág. Hét hanganyag, amely az elme állandó viszonyításaiból visszavezeti a figyelmedet a Lelkedre, a belül hordozott mindentől független értékeidre, melyeket kisugározva az életed minőségi változáson megy át.

A hanganyagok kedvezményes díja 3500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik július 17-ig.

KEDVEZMÉNY! A Sajnálom és Önértékelés hanganyagok együttes megrendelése esetén a 2×7 hanganyag díja 6000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik július 17-ig.

A Sajnálom Hanganyagokról információért ide kattints!

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Sajnálom, Önértékelés, mindkettő): *

Mentés