Az elmúlt hónapban a Lelkem vezetése megmutatta nekem, hogy vállaltam feladatot azzal kapcsolatban, hogy minél több embernek segítsek a bőségbe lépni. Segítsek átírni egyéni és kollektív szinten – minden egyéni változással, változik a kollektív is – a szükség-tudatosságú gondolatokat, és segítsek a bőség-tudatú földi lét megteremtésében.

Augusztus elsején elindult a három-körös (3×21 nap) folyamat első kurzusa a HÁLA rezgésének felébresztését és mély átélését helyezte a fókuszba.

A Lélek a második 21-napos kurzusként ezt mutatta meg nekem: “NYITVA VAGYOK”. (A harmadik az ÖRÖM lesz.)

Mit jelent NYITVA LENNI?

Ezt számomra Allah 99 nevéből az egyik kedvencem az Al Fattah név szufi nyitvavagyokfordítása gyönyörűn elmondja:

“Ő, aki megnyitja, ami zárva van. Ő, aki tudja minek kell megnyílnia. Ő, akinek vezetésével kinyílik az, ami zárva és kivilágosodik a homályos. Ő, aki szétválasztja a fátylakat és megnyitja a szívet. Ő, aki kioldja a csomókat és meglágyítja a keménységet. Ő, aki folyamatosan árasztja a jót és a kegyelmet. Ő, aki győzelmet hoz. Ő, aki kinyitja a siker kapuját. Ő, aki feltárja a megoldást minden problémában.”

 Az Univerzum bőkezűsége folyamatosan áramlik körülöttünk. De hogyan tud az hozzánk megérkezni, ha nem vagyunk nyitva. Ha bezárjuk magunkat a félelmek, aggódás, rosszkedv, irigység és harag mögé.

Még a tested is jelzi mikor vagy zárva és nyitva. Amikor a negativitás átveszi az uralmat benned, a tested nehéz, összeszűkül, zárva van. Amikor megpihensz a szeretetben és bizalomban, tér születik benned és a tested megnyílik.

Minden pillanatban választhatod a nyitottságot azzal, hogy a félelmeidet szeretetre cseréled.

Ebben segít a szeptember végén induló új kurzus:

“NYITVA VAGYOK” Kurzus

indul: szeptember 28-án

A 21 nap alatt 21 MEGNYITÓ és a NYITOTTSÁGBAN   megtartó hanganyagot kapsz. A hanganyagokat a saját, és a kurzuson résztvevők élet-tapasztalása alapján készítem el, ezért arra kérlek, hogy a jelentkezésedkor küldj nekem egy emailt, amelyben röviden megfogalmazod, hogy miért jelentkeztél a kurzusra, illetve hol tapasztalod az életedben zártságot és nyitottságot: kriszta@vereskriszta.com

A 21 nap alatt kapsz 11 olyan anyagot is, amely segít abban, hogy megnyílj egy olyan helyzetben, amikor az elme védekezésre és bezárkózásra hív. Ezeket az anyagokat szintén a résztvevők tapasztalásai által állítom össze, ezért arra kérlek, hogy írj nekem egy olyan élethelyzetről, ami félelmekkel tölt el: kriszta@vereskriszta.com

Szeretném, ha a kurzus minél több embernek tudna segíteni, ezért a kurzus részvételi díja jelképes 1500Ft, ha szeptember 26-ig bejelentkezel.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik még ennyit sem tudnak megengedni maguknak. Ha te viszont meg tudsz engedni magadnak egy kicsivel többet, akkor lehetőséged van arra, hogy több embert is befizess (annyiszor 1000Ft-ot utalj majd nekem ahány főt befizetsz).

Én a magam részéről ugyanannyi ingyenes helyet fogok felajánlani a kurzusra, mint ahány főre érkezik plusz befizetés.

A kurzus szeptember végén indul, de a “NYITVA VAGYOK” érzését addig is gyakorolhatod az Al FATTAH név rezgést meghívó hanganyagunkkal, melyet hetente egyszer pénteken küldök ki ajándékként azoknak, akiknek a befizetése már megérkezett.

Ha szeretnéd megrendelni a korábbi HÁLA Kurzust is, akkor számodra a két kurzus részvételi díja csak 2300Ft. IDE KATTINTS információért a Hála Kurzusról.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *
Kérem a Hála Kurzust is: *

Ha szeretnéd intenzívebben gyakorolni a bőség beengedését és a pénz-energiájának szeretettel való átfényesítést, akkor az alábbi két kurzust most jelképes áron rendelheted meg:

„Pénz=Szeretet” – “Szeretet=Pénz” Online Kurzus 

8 hanganyag, hogy a félelem helyett a szeretet kapcsold a pénzhez * 8 hanganyag, hogy bármilyen helyzetben a gondolkozás helyett a szeretetben való megpihenést és ezzel a bőséget válaszd

A 8 hanganyagot szeptember 28-án küldöm ki!

KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 2000Ft, ha szeptember 26-ig bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat!
—-

ONLINE PÉNZ-VONZÓ KURZUS

indul: 2013. szeptember 28-án

Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag) és a 7×7 napi megerősítést most 2000Ft-ért rendelheted meg,  ha szeptember 26-ig bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat!

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! A “Pénz=Szeretet” Hanganyagok és az Online Pénz-Vonzó Kurzus együttes díja csak 3000Ft, ha szeptember 26-ig bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat!

A “Pénz=Szeretet” Kurzusról részletekért IDE KATTINTS!

Az Online Pénz-Vonzó Kurzusról részletekért IDE KATTINTS!

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Kérem a “Pénz=Szeretet” Kurzust: *
Kérem a Pénz-Vonzó Kurzust: *

És van egy, most azonnal letölthető ajándékom is számodra és bármely ismerősöd számára. Most ajándékba megkaphatod Végtelen – Bőség Meditációimat. A “feltételem” hozzá csupán egy kérés. Arra kérlek, hogy tényleg vedd elő és hallgasd őket akkor, amikor az elméd a hiányon való aggódásba hívna :-)

Ezt a lehetőséget nyugodtan tovább adhatod ismerőseidnek is. Csak annyit kell tenniük és neked is, hogy jelentkeztek a meditációért az alábbi űrlap kitöltésével:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *