Bundáskenyeret és narancsot reggeliztünk az ágyban, és közben eszembe jutott, hogy mitől lehetne ez a Nőnap különleges, mitől érezném magamat, mint nő megsimogatva, megbecsülve. Nem jutott eszembe semmi, még annak sem volt jelentősége, hogy a férjem este virággal jön-e haza, vagy sem – persze ettől függetlenül örülök a virágnak -, mert minden nap szeretve érzem magam. És ezt kívánom mindannyiunknak így Nőnapon, hogy minden nap élhessük azt, hogy szeretve, dédelgetve, kényeztetve vagyunk mi Nők.

Azt szeretném hozzátenni, hogy mindez egy folyamat volt közöttünk. És szerintem minden kapcsolatban folyamat, nonap1még akkor is, ha a kapcsolat Tündérmesésen indul. Induljon is a kapcsolat Tündérmesésen, mert az az első elme-nélküli, szerelemben átlényegült, Tündérmesés állapot mutatja azt, hogy milyen lehet a kapcsolat akkor, ha leépítitek a hozott mintákat, és a mindennapokat átszövi a szívmeleg, a Lélektől-Lélekig kapcsolódás.

Számomra fontos és tápláló az összetartozás, az egymás iránt érzett érzelmek gyengéd érinteseken keresztüli kifejezése. Ma ez már átszövi a mindennapjainkat, ébredéstől elalvásig. Ezért is éreztem úgy ma, hogy hogyan tudnék ettől jobban ünnepelve lenni. Ami az én nőiségemnek fontos, ami számomra az ünneplés már a mindennapjaink része. Alhamdulillah.

De, ahogy mondtam ez egy folyamat volt, amiben én kiléptem a saját “nem szeretnek” félelmeimből, Férjem kilépett az egyiptomi “a férfit az érzelmek kimutatása gyengíti” mintából és választottuk az újat, ami mindkettőnket folyamatosan táplál.

Ebben a folyamatban hatalmas szerepe volt a kommunikációnak. Például annak, hogy azt, amit szeretnék ne haragból, sértettségből kommunikáljam. És annak is, hogy úgy mondjam, hogy a Férfi meghalljon engem.

Nőnapi csokrom egyik virága hét új hanganyag, mely segít Téged abban, hogy tisztán, játszmák-nélkül kommunikálj, úgy, hogy a Kedvesed is értsen:

“Szólok Hozzád – Hallasz Engem” Hanganyagok

február 18-án küldöm ki őket újra

Gyakran látom azt magam körül, hogy milyen egyszerűek és szépek lehetnének a kapcsolatok, ha jól kommunikálnánk egymással. Ez a hét hanganyag segíteni tud minden nőtársamnak abban, hogy kilépjen a kommunikációjában a mindenféle, megörökölt női játszmákból, és úgy kommunikáljon, hogy az el is jusson a férfi füléig és szívéig.

A hanganyagok Valentin-Napi kedvezményes díja 1100Ft, február 17-ig tudod őket rendelni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*