Azt mondjuk FöldAnya, a földet női minőségként tiszteljük. És milyen a nő? Pont olyan, mint a természet, ezerarcú. Ahogy a tűz melegíti az otthonokat és vulkánként tör elő, úgy lakik egy nőben egyszerre a puha-mancsú kiscica és a vad oroszlán.Megannyi mítoszokban, festményekben, versekben, regényekben megjelenített archetipikus energiát hordozunk nőként magunkban. Mindegyik bennünk lakik, noiarchetipusde nem mindegyiket éljük, vagy némelyiket túlságosan éljük. Mindegyik energia-minőség tud számunkra pusztítóvá válni, és mindegyik tud támogatni, életet jobbá változtatni.

Sokszor vágyunk egy-egy archetipikus energia megélésére, és persze általában kívülről várjuk azt, hogy mások abban a minőségben fogadjanak el, vagy kezeljenek minket. De mindez azon múlik, hogy belül mi élünk. Ha én belül nem vagyok jóban az amazonságommal, akkor a külvilág sem fogadja el tőlem. Ha én belül nem érzem magam királynőnek, akkor a külvilág sem tud királynőként kezelni.

Szerencsére mindez átalakítható, hiszen az összes minőséget belül hordozzuk és fel is tudjuk ébreszteni.

MOST a BŐSÉG-KOSÁR program keretein belül az általad választott részvételi díjért rendelheted:

NŐI ARCHETÍPUS MEDITÁCIÓK

18  archetipikus minőségek felébresztésére és helyén kezelésére készül hanganyag: szűz * szajha * bölcs asszony * tűzhely asszonya * amazon * a kút asszonya * sellő * angyal * hárpia * tápláló anya * felnőni engedő anya * királynő * szerető * bába * siratóasszony * papnő * varázslónő * boszorkány

A hanganyagok díja 6500Ft, de most, augusztus 26-ig az általad választott, számodra jólesően kifizethető áron rendelheted.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Választott összeg:

*