Netert, Neter, Neteru – így nevezték Kemet földjén, az Ősi Egyiptomban az Istennőket, Isteneket, Istenségeket. A hivatalos álláspont szerint Egyiptomban többistenhit volt, de ez nem így van. A Neteruk sosem Istenségeket jelöltek, hanem a Teremtés különböző erőit, mindazon erőket, amik a természet ciklikusságában megnyilvánulnak. A Neteruk azok az energiaminőségek, melyeken keresztül az Istenit, az EGYet a Teremtett Világban megtapasztaljuk.

neterA tévesen Istennek fordított Neter szó jelentése: az erő, mely életet teremt és azt fenntartja.

Az ember a természet része. Nem URA, hanem része. Ezek az Erők, a Neteruk az emberben is éppen úgy jelen vannak, mint a természetben, és ezekkel az erőkkel képesek vagyunk élni. És Őseink éltek is velük, így tudtak létrehozni olyan Világokat, melyek tökéletes harmóniában simultak bele a Természetbe, az Isteni Rendbe. Ez teljesen nyilvánvaló akkor, amikor végigjárjuk ezen Ősi Civilizációk hátrahagyott építményeit, pl. Egyiptomban, Peruban, a Britt Szigeteken…

A történelem, régészet, Egyiptológia ezen ősi kultúrákat a mai ember beszűkült tudatosságán keresztül szemléli és értelmezi, ami teljes tévút. Őseink emlékei azért üzennek nekünk, hogy elük kapcsolódva tágítsuk a tudatunkat és emeljük arra a rezgésre, amelyen ők is léteztek. Így tudunk újra az Istenivel harmóniában teremteni és olyan Világot létrehozni, melyben a szeretet rezgése manifesztálódik a formákban.

2018. erőteljes transzformációt kínáló év, ez érezhető már az év első napjaiban is. Az Isteni Szeretet lehetőséget kínál arra, hogy szinteket lépjünk ott, ahol eddig csökönyösek voltunk és megállítottuk a saját szellemi fejlődésünket. Ha nem élünk ezen lehetőséggel, akkor egyre több olyan nehézséget vonzunk be, ami arra ösztönöz, hogy újra kalibráljuk a szándékainkat és életünk irányultságát.

Tapasztalataim szerint mindig könnyebb, hatékonyabb és örömtelibb élnünk a lehetőséggel saját tudatos választásból.

Ha szeretnéd tudatosan emelni rezgéseidet oda, hogy Te vagy az ERŐ, amely életet teremt és azt fenntartja, akkor várlak Téged 2018. első ÚjHoldjánál:

 NETERU Hanganyag és Csoportos Gyógyítás

2018. január 17.

A Neteru Hanganyagot január 16-án kapod meg, hogy január 17-én ÚjHoldnál már utazni tudj vele. Hét Neteruval találkozol a hanganyagban, hét Erő, mellyel tisztíthatod és emelheted a csakráid rezgését, így készítve fel magadat arra, hogy tudatosan válaszd a szellemi fejlődést ebben az évben. A hanganyag rendszeres hallgatását ajánlom a következő ÚjHoldig.

A hanganyag díja 1800Ft, és január 15-ig rendelheted.

Ha a csoportos gyógyításban is szeretnél részt venni, akkor egy megadott időpontban hangolódsz majd, január 17-én este 8-kor a Neteru hanganyaggal, engedve magadat megpihenni a távolról érkező energiákban. A közös hangolódás alatt minden gyógyításban résztvevő személyes üzenetet kap attól az Ősi Egyiptomi Netertől, melynek energiaminősége őt ebben az évben leginkább segíti.  Az összes résztvevő személyes üzenetét megkapja a gyógyítás minden résztvevője, mert a vonzások törvénye olyanokat vonz a csoportba, akiknek üzenete a többi résztvevőnek is segíthet. Ezt már sok csoportos gyógyítás alkalmával megtapasztaltuk.

A csoportos gyógyítás díja 13 000Ft, mely tartalmazza a Neteru hanganyagot + a személyes hanganyagokat. Jelentkezésedet a szabad helyek (10 fő tud jelentkezni) függvényében tudom elfogadni, január 15-ig.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a NETERU, vagy a NETERU SZEMÉLYES  szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com