Volt már olyan tapasztalásod, hogy véget ért egy kapcsolódásod, de mégsem értek véget a játszmák, mintha a volt párod a játszmákon keresztül vitte volna tovább a kapcsolódást. És nehezen tudtál kilépni, nem társ lenni ebben….Volt már olyan tapasztalásod, hogy véget ért a kapcsolat, vagy talán sosem kezdődött el igazán, de te mégis egyfajta megmentőként követted a férfi útját, és valahogy nem tudtál ebből kiszállni?

A női méh mágikus tér, az Univerzum minden életenergiája elérhető rajta keresztül, teremtő szentély. A szexuális energia két ember mehtisztitoközött erőteljes kapocs. A női méh automatikusan táplálja azt, akivel kapcsolatba kerül. Az anya egy életen át táplálja energetikailag a gyermekeit. A nő a méhén keresztül táplálja minden gyermekét, minden teremtését, melyet női kreativitásából létrehoz. És a méhben áramló, táncoló élet-energia táplálja azt a férfit is, aki oda bebocsáttatást kapott.

Az intim kapcsolaton keresztül a nő beengedi méhe szent terébe a férfit, így ezen tér minden támogtó és tápláló energiája kinyílik a férfi felé. Ez megtörténik automatikusan.

Sok vallás hangsúlyozza ki a házasságon kívüli szexualitás ártalmasságát. Nem véletlenül. Persze egy kicsit a mélyére kell menni annak, hogy mit is jelent a házasság a szó eredeti, mély értelmében.

Az Iszlám szerint a házasság akkor születik meg, amikor a nő tanúk jelenlétében kimondja, hogy a férfit férjéül választja, a férfi pedig tanúk előtt kimondja a nőt feleségéül választja. Ebben minden benne van. A házasság szent kötelék két Lélek között, amelyben ők azt választják, hogy egymás felé elköteleződve együtt járják az élet táncát, együtt fejlődnek, és mindez nyilvános. Azaz ezt a Lélek-szövetséget vállalják a külvilág felé is. A Lelkek szent szövetségét szenteli meg aztán a testi egyesülés.

A korábbi Szent Nász misztériumok lényege ugyanez. Mindkét fél belép a saját Lélek-energiájába és onnan kapcsolódik, egyesül lép egymással szent elköteleződésbe. Majd a Lelkek egyesülését követi a testek egyesülése.

Ez a Szent Nász és Szent Szexualitás mindkét felet táplálja, erősíti, kölcsönösen el vannak köteleződve, kölcsönösen nyílnak egymás felé. A nő méh-energiája táplálja a férfit, a férfi szívből születő tettei és törődése táplálja a nőt. Ez így egyensúlyban van, és a pár együtt emelkedik.

A női méh nem szűnik meg táplálni, és a férfi, aki hozzászokott ehhez a tápláláshoz azt igényli is, és ezt sokszor játszmák útján vonja el. A nők megmentő, megváltó szerepében is a méh élet-energiája árad ki a férfi felé, akit a nő engedett belépni teste belső szentélyébe.

Ezt végigolvasva talán már érzékeled, hogy mennyire megterhelik és mérgezik a méhet és a női létezést azok az intim kapcsolatok, amik nem a leírt Lélek-elköteleződésből születnek. A mérgezés történhet házasságon belül, tartós párkapcsolaton belül is, ha az nem Lélek-szintű elköteleződés. És persze még mérgezőbb az összes futó kaland, alkalmi szexualitás.

És mindezek mélyén inkarnációs tapasztalásaink rétegeiben lehetnek olyan emlékek is, amikor belesodrődtunk olyan mágikus csoportokba, ahol a szellemi vezetők, papok a szexualitáson keresztül használták a nők szellemi erejét saját céljaikra. Ha van ilyen emlékünk, akkor még védtelenebbek vagyunk méltatlan intim kapcsolódások irányába.

Magdaléna napjával három hanganyag érkezik, melyek segítségével megtisztíthatjuk a méhet ezen toxikus energiáktól:

Méh Toxikus Kötéseinek Oldása Hanganyagok és Csoportos Gyógyítás

Érkezett egy negyedik hanganyag, mely kiold azon hitrendszerből, hogy bármilyen régi kötés hatással lehet rád, és visszakapcsol a Forráshoz.

Péntek délig (augusztus 4.) még rendelheted a hanganyagokat

Július 19-én kapod az első hanganyagot, mely Mária Magdalénától érkező hármas oldás. Segítségével megtisztíthatod a méhed a nem kölcsönösségen alapuló párkapcsolat(ok) hátrahagyott szálaitól, a méltatlan futó kalandok szálaitól, és az esetleges előző életes szexuál-mágiás kötéseitől. Ezen hanganyag hallgatását ajánlom július 22-ig.

Július 22-én, Magdaléna napján kapod a második hanganyagot, mellyel újraszenteled a méhedet arra, hogy az Lényed szépséges temploma legyen és energiája azt táplálja, aki erre valóban érdemes.

Július 24-én pedig kapsz egy harmadik hanganyagot, mellyel lezárhatod a méhed tápláló terét akkor, amikor véget ér egy kapcsolat, így élet-energiád nem folyik el az energia-kérő játszmákban.

A négy hanganyag kedvezményes díja 3500Ft, augusztus 4-ig még őket tudod rendelni.

Ha a csoportos gyógyításba is szeretnél részt venni, akkor  július 21-én este 8-kor hangolódsz majd a felkészítő hanganyaggal, engedve magadat megpihenni a távolról érkező energiáknak. A közös hangolódás alatt minden gyógyításban résztvevő személyes üzenetét – azt amely a Te személyes oldásod a jelenre leginkább hatást gyakorló korábbi szexuális kötésekből – is felveszem a saját témájával kapcsolatban. Az összes résztvevő személyes üzenetét megkapja a gyógyítás minden résztvevője, mert a vonzások törvénye olyanokat vonz a csoportba, akiknek üzenete a többi résztvevőnek is segíthet. Ezt már sok csoportos gyógyítás alkalmával megtapasztaltuk. A személyes üzenetek Magdalénától érkeznek.

A csoportos gyógyítás díja 12000Ft, mely tartalmazza a két hanganyagot is + a személyes hanganyagokat. Maximum 10 fő jelentkezését tudom elfogadni.

A Magdaléna Olaj erőteljes kiegészítője a folyamatnak, így most kedvezményes áron tudsz belőle rendelni: 20ml 1500Ft, 50ml 4000Ft, 100ml 7000Ft

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a MÉH-OLDÁS, vagy a  MÉH-OLDÁS SZEMÉLYES szavakat, és az olaj mennyiségét (ha azt is szeretnél): jelentkezem@vereskriszta.com