“A férfi és nő emlékezetébe kódolva hordozta a forrás, azaz a szellem ismeretét, melyet egy szóval Istennek nevezünk. Isten a férfiak és nők lelkébe ültette a magot, amely tárolta saját isteni származásuk emlékét. A magban ott volt Isten képe, férfié és nőé, minden életé, mely ugyanabba a családba, ugyanabba a lélekbe tartozik, és ugyanahhoz a szóhoz. A mag őrizte azon idő emlékét, amikor minden egy volt és azét, amikor ismét minden egy lesz. Mert újra minden egy lesz.

Amikor minden egy, akkor házasság születik Isten, férfi és nő, a szó és az emberek, a látomás és a forma, a lélek és szellem között. És ebből a házasságból születik meg rend, belül és kívül, amely ugyanazt a valóságot tükrözi, melyet megszenteltkuldetesigazságnak nevezünk. Férfi és nő emlékezik majd a hívására, a rend igazsággá változik bennük, felismerik és lesz. Most van itt az idő arra, hogy emlékezzünk a hívásra, most van itt az idő, hogy emlékezzünk az igazságra.” (Flo Aevia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

A szerelem nem öncélú, a szerelem az az Univerzális erő, amely a világot visszasegíti az EGYségbe.

Éppen ezért minden szerelem, minden párkapcsolat megszentelt küldetés, amellyel a pár segíti az egész Világot a szétválasztottságból az EGYség állapotába való visszatérésben.

A párkapcsolat folyamatosan kínálja a lehetőségét annak, hogy a pár leépítse az elme által gyártott különbözőségeket, válassza a szívet és összetalálkozzon a Lélekben. Minden olyan alkalom, amikor ez megtörténik az EGY szeretetével áldja meg a világot és változtat azon egy kicsit.

MEGÚJULÁSI KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETED az Edfui Szent Házasság Templomból csatornázott hanganyagokat. A 33 hanganyag kedvezményes díja 5000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik július 8-ig:

MEGSZENTELT KÜLDETÉS Hanganyagok

13 hanganyagot kapsz, ebből az első hat egy női méh sérüléseit tisztító, a női méhet a bizalom állapotába visszahelyező utazás. A második hét pedig olyan energetikai gyakorlat, mellyel a pár egyik fele, vagy akár ketten együtt is hangolódhatnak arra, hogy a szerelmük beteljesítse a közös földi küldetést.

Megszentelt Szexualitás Hanganyagok

A hanganyagok végigvezetnek  a Szentélyek Szentélye mögötti  hat női és hat férfi energiás termen. A hat-hat lépés egy tisztító utazáson vezet végig, mellyel elengedhetjük az egyéni és kollektív sorsban hordozott szexualitáshoz kapcsolódó sérüléseinket.

A központi terem Megszentelt Szexualitásba beavató EGYSÉG üzenetét hozta

Majd a hanganyagok végigvezetnek a hat-hat termen keresztül kifelé, hogy mindegyik terem megajándékozhasson egy olyan hanganyaggal, energetikai gyakorlattal, mellyel legyökereztethetjük az életünkben az EGYSÉG-be emelő, imaként megélt szexualitást.

SZAKRÁLIS MENYEGZŐ Hanganyagok

Edfuban a Szentélyek Szentélyét 13 helyiség öleli körbe, a tizenharmadik pont a Szentélyek Szentélye mögött van. Ebbe a tizenharmadikba vezet két oldalról hat-hat helyiség. A tizenhárom helyiség beavató út volt, hat lépés a Megszentelt Női energiába lépés, és hat lépés a Megszentelt Férfi energiába lépés felé. Ezt az utat járta be egyik oldalról a nő, másik oldalról a férfi, hogy aztán összetalálkozzanak a tizenharmadik helyiségben és eggyé váljanak a Szakrális Menyegzőben.

Az első terem azon illúzióinkat bontja le, hogy a szerelem megkopik, elmúlik, és ennek így kell lennie. A második terem a nemeken belüli versengésből segít kilépni (ez másképpen történik a férfiak és nők között, ezért itt két külön meditáció érkezik). A harmadik terem segít búcsút mondani azon elképzeléseknek, melyeket másoktól terhelten vettünk magunkra a szerelemmel kapcsolatban. A negyedik az a Kristály-Terem, ahol végigjárhatjuk azokat az élet-történéseinket, ahol megtörtük a szerelmet, megtörtünk benne, azért, hogy most másképpen dönthessünk. Az ötödik terem a tükrök terme, amely segít kilépni azon harcainkból, melyeket saját én-részeinkkel folytatunk a másik tükrén keresztül. A hatodik terem energiája elhozza a megbocsátást saját magunknak és az összes társnak, akivel valaha szerelmet éltünk meg azokért a közös tapasztalásokért, amiket nem a legtisztább szerelem-energiából teremtettünk.

A hetedik terem EGYség élményére készít fel az előző hat terem, melyet Magdaléna szavai adnak vissza a legszebben:  “Egymás karjában ébredtünk és nem tudtuk mikor aludtunk el. Belenéztünk egymás szemébe és most nem voltak falak, bizalmatlanság és kérdések. Könnyek lepték el a szemeinket, végigfolytak az arcunkon és a testünkön, egybeolvasztva a bizalmat, tudást és létezést. Kezeivel megcirógatta az arcomat és azt mondta: „Köszönöm, hogy ennyire szeretsz és elviszel azokra a helyekre, ahová jársz. Én én vagyok, azért mert te vagy”. „És én azért vagyok, mert te vagy.” – mondtam.”

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Mentés

Mentés


Hogyan szólíthatlak: *
Email: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom