“Mindez olyan bonyolult. Semmi, ami a felszínen igaznak látszik, nem lesz igaz valójában. Hogyan ismerik meg így az emberek a valóságot, és hogyan tudják majd magukba ölelni megértésként? – kérdezte Mária.
– Oh – válaszolták – ez a terv legszebb része! Emlékezz! Amikor megengedik, hogy ragyogjon a fényük, akkor minden idő egyetlen pillanattá sűrűsödik össze és megszületik az Egység. Az igazság egyszerűen ott lesz. Látják majd, és minden eggyé válik: ez az Igazság Hologramja. Akkor majd téged is annak látnak, aki vagy!” (Flo Aevia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Mária Magdaléna energiája évek óta egyre erőteljesebben üzen nekünk, egyre láthatóbban van jelen, egyre több szívet érint meg.

Július 22. Szent Mária Magdolna napja számomra – és sokunk számára – különleges nap, minden évben várom, hogy magdalena5Magdaléna mivel ajándékoz meg bennünket. Május vége óta érzékelem, hogy Magdaléna az idén nem egyszerűen csak üzenni akar nekünk, hanem felkenni, felszentelni a hívást érzőket arra, hogy energia-minőségének hordozói és tovább-adói legyenek.

Érzékelni kezdtem a Magdaléna Olaj – Mária, József és Jézus Olaj után a koronát – érkezését, és a vele kinyíló egy éves beavató energia-folyamot.

És hipp-hopp megérkezett a szinkronicitás is:

”Az Úr feltámadásának első tanúja és evangélistája  Szent Mária Magdolna, akit mind a keleti, mind a nyugati Egyház mindig a legnagyobb tisztelettel szemlélt, jóllehet más módon tisztelt. A mai időkben az Egyházzal együtt meghívást kaptunk arra, hogy a nő méltóságáról, az új evangelizációról és az isteni irgalmasság misztériumainak nagyságáról szorgosabban gondolkodjunk. Megfelelő, hogy Szent Mária Magdolna példáját a hívek elé megfelelőbb módon állítsuk. Ezért tehát ennek az elismert asszonyban, aki kedvelte Krisztust és, aki Krisztus előtt többszörösen becses volt, akit Nagy Szent Gergely az „isteni irgalmasság tanújának”, Aquinói Szent Tamás az „apostolok apostolnőjének” nevezett, a mai világ keresztényei mint a nők szolgálatának példaszerű alakját fedezzék fel az Egyházban. Ezért Ferenc pápa  elrendelte, hogy Szent Mária Magdolna ünneplését az Általános Római Kalendáriumba a jelenlegi emléknap helyett ünnepként vegyék fel.”

Az Apostolok Apostolnője, Magdalai Mária végre látszódni kezd abban a mesternői szerepben, amit betöltött Jézus mesteri szerepe mellett, vele együtt, egyenlően.

2016. július 22-én, Szent Mária Magdolna ünnepnapján  küldtem a Magdaléna Olaj  hanganyagát, majd augusztustól másik 11 (havonta egy) beavató hanganyagot:

Magdaléna Olaj és Beavató Hanganyagok

Magdaléna Olajról:

Magdalénától csatornázott hanganyagot kapsz a Magdaléna Olaj mellé, amely egyiptomi balady – helyi – rózsából készül. A balady rózsa illatában benne van Egyiptom földjének minden varázsa, mélységesen szép női energiája, ahogyan benne volt Mária Magdalénában is, akit Kleopátra unokájaként és Ízisz Papnőként erős szálak kapcsolnak Egyiptomhoz. És még valami benne van a balady rózsában, a mindenki számára elérhető, azaz bárki Magdaléna energiájának edényévé tud válni, aki elég bátor ahhoz, hogy a Lelke szerint éljen. A hanganyag és az üzenettel átrezgetett parfüm-olaj felszentel arra, hogy a Magdalénától ajándékba kapott energia-minőségeket áraszd magadból az életedben.

A további, havonta érkező egy-egy hanganyag pedig egyre mélyebbre visz a Magdaléna-energia képviselésében.

Idén (2017. július 22-én) Mária fájához és kőtjához vittem el az olajat.

Szépséges teret nyitott ki a két Mária, és szépséges energiával, üzenetekkel áldotta meg Magdaléna olaját, amit elvittem ide.

Erről bővebb információt találsz a rövid videóban, amit készítettem a nap történéseiről:

 

A Magdaléna Olaj (20ml) ára a hozzá tartozó hanganyaggal együtt 3700Ft (az olajat augusztusban kapod majd meg). A másik 11 beavató hanganyag díja 16500Ft. Csak olajat is rendelhetsz hanganyag nélkül, ennek díja 2000Ft.

KEDVEZMÉNY! A 11 beavató hanganyagot most az általad választott áron rendelheted (6000Ft és 16500Ft között)  20-ig. A hanganyagok mellé ajándékba kapsz a Magdaléna Olajból (20ml)!

 

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Választott összeg: *