Teljesen elveszett számomra az idő, nehezen tudom követni, hogy a hétnek melyik napján járunk, hányadika van, az is elveszett, hogy mióta vagyok itt az Édenkertben, Egyipomban, a Földközi tengernél. Talán két hete. Igazából nem is fontos mennyi ideje, mert örökké így szeretnék létezni, még akkor is, ha fizikailag nem itt leszek. Azért jutott eszembe az idő, mert láttam mások Nyári Napfordulós írásait, és rácsodálkoztam, hogy hogy eltelt a hónap, meg arra is, hogy nem érzem, hogy különösebbet kívánna tőlem ez a nap. Aztán a következő percben minden megváltozott…

Megéreztem Magdaléna jelenlétét és arra hívott, hogy húzzam ki magamat és engedjem a Női Ragyogásomat kiáradni. Szétnéztem, alszik a falu, senki magdalenapriestessa közelben miért fontos, hogy mit árasztok ki magamból. Láttam magam előtt Magdaléna mosolyát, és mosolyogni kezdtem én is azon, hogy még mindig mennyi patriarchális kondicionálás működik bennem.

Azért legyen a Nő Ragyogó, hogy másoknak tetszen, hogy kihívja a férfi csodálatát, vágyát, és mert szüksége van a külső visszajelzésre, csak akkor érzi magát értékesnek – hát igen, ez egy erőteljes patriarchális program.

Közben lélegeztem, Lelkemből áradt ki a Női Eszencia, mint ahogy kiárad a Lótusz illata, ahogyan kinyitja szirmait a Fénynek. Megváltozott a testtartásom, megváltoztak a mozdulataim, lépteim, és több lett bennem a Fény, örömmel teltem meg.

Közben Magdaléna beszélt hozzám, erről, a Női Eszenciáról. Női Ragyogásunkról. Hogy fontos megélnünk. Nem tetszésből. Hanem ömagunkért, és a Földért, a Világért. Mert minden mindennel összefügg, és az Önnön Teljességét Élő Nő kulcs a Föld és a Világ jóllétében…..

Holnap küldöm ki először Magdaléna ma érkezett üzenetét:

Magdaléna Nyári Napfordulós Üzenete

június 22-én küldöm ki először azoknak, akik még ma jelentkeznek

majd június 29-ig minden nap a jelentkezések szerint

A csatornázott hanganyag díja 1660Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom