Közeledik a Karácsony, sűrűsödik a készülődés, készülnek a betlehemi jászolok, az apró figurák megidézik a Fény-Gyermek születését. Varázslat kapcsolódik a betlehemi jászolhoz, emlékszem gyermekként sem volt már sok közöm a keresztény templomok ridegségéhez, de nagyon szerettem megnézni a jászolt, megcsodálni a misztérium résztveőinek apró figuráit a táncoló fények mellett.

betlehem1A betlehemi jászol varázslata visszanyúlik az emberiség egy kollektív emlékéhez. Fény-emlékéhez. Szeretet-emlékéhez. Emlékhez, amely valamilyen formában sok más Kereszténységnél korábbi hitrendszert is átszőtt, a Szűz, aki megszüli gyermekét a barlang mélyén, és visszatér a Fény.

Emléket idéz a jászol. Emléket Lemúriáról. Az ottani születés-szertartás emlékét.

A jászol minden figurája megidéz egy-egy energia-minőséget Lemúriáról, és a testbe inkarnálódó Lélek közösségi áldás-várását, üdözlését.

December 23-án küldöm ki a hanganyagot, melynek segítségével végigutazhatsz ezen az ősi szertartáson:

Lemúriai Születés Szertartás Hanganyag

december 23-án küldöm ki

Ajánlom ezt a hanganyagot, hogy ez a Karácsony Lemúria EGYségével áldott legyen. Ajánlom a hanganyagot, hogy Lelked az ősi szertartással újra szülessen, úgy, ahogy annak idején Lemúrián születtünk. Ajánlom ezt a Fény-Utazást azért, hogy tudd a Földi ÉdenKertbe születtél és az belőled ölt testet.

A hanganyagot 1900Ft-ért rendeheted december 13-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*