A Napforduló energiája már egy ideje érkezett hozzám a Földközi tenger türkiz vizében, ahol a hullámok Lemúria üzenetét suttogták. Lemúria él. Lemúria nem valami, ami egyszer csak megtörtenik és aztán ott leszünk. Lemúria bennünk él és általunk válik valósággá. Nincs mire várni. Élnünk kell itt és most, és akkor van újra Lemúria, Földi Édenkert ♡

Teltek a napok, minden egyes reggel kapcsolódtam a vízzel, a kékséggel, hullámokkal és Lemúria rezgésével. Egyre erősödött az üzenet. Az, hogy sahel1Lemúria bennünk él, a választásainkból ölt testet, a nők méhéből születik újjá. És ez így van, csak tudnunk kell végre nekünk Nőknek, hogy milyen világot átalakító erőt hordozunk magunkban. Ki kell lépnünk a bizonytalanságainkból, mert mi vagyunk az Új Föld bábái. És igen ehhez meg kell tisztuljon a női méh, hogy áradhasson az ereje, hogy kiáradhasson belőle Lemúria Élő Valósága.

Odakínáltam hát magam a hullámoknak és kértem méhem tisztulását a nehéz emlékektől, a negtativitástól, bizalmatlanságtól, kétségektől. És közben érkezni kezdett a Nyári Napfordulós Lemúria hanganyag, melynek energiájában ma is utazom, melyet szombaton veszek fel, és hétfőn küldök majd ki.

LEMÚRIA ÉLŐ VALÓSÁG Hanganyag <3

2018. június 25-én küldöm ki

Ez a hanganyag a felelősség vállalás hanganyaga. Felismerése annak, hogy a valóságod belőled születik, hogy minden egyes lélegzeteddel hatalmadban áll a világon változtatni. Ez a hanganyag szól a Nőknek, arra szólít, hogy kezdj élni az erőddel. Tudd, hogy az Édenkert Őrzője te vagy, és Lemúria belőled válik újra valósággá. Ez a hanganyag teremtő. Teremti a jelen valóságodat, a jövődet és hatással van a Bolygó egészének jövőjére.

Ez a hanganyag szól a Férfiaknak is, arra hív, hogy merj megpihenni a Nőből áradó erőben, mert érted van, táplál, és Te ezen erő által táplálva teremthetsz sokkal, de sokkal több és jobb, mint a patriarchális mások fölötti hatalmi berendezkedés minden rémálma.

A hanganyagot vasárnapig (június 24.) rendelheted, díja 1500Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom

dahshourA Nyári Napforduló üzent és üzen tovább is. Tegnap este, kedves barátnőm Beverley áldott napfordulót kívánt Ausztráliából, ott tél van, itt nyár. Éreztem jelentősége van ennek a tengelynek, és mindez velem maradt éjjel. Miközben erősödött Ízisz jelenléte, energiája áradt rajtam keresztül, mint a Nílus bő vize. És a Nílust megtöltötte Ízisz szeretete. Áradt a Föld minden gyermeke felé válogatás nélkül. És reggelre megértettem. Ezt kéri Ízisz, hogy ezzel utazzam a Téli Napfordulóig, és ebből az energiából manifesztálódjon a decemberi Egyiptomi Női Szakrális Út.

Ezt fogom tenni, és ezzel hívom azokat a Nő-véreket, akiket megérint Ízisz kérése, akik ott lesznek a Hathor Tükre Szakrális Női Úton, és akikkel együtt árasztjuk ki Ízisz szeretetét a Danshouri piramisoktól a Téli Napfordulóval!

HATHOR TÜKRE – Szakrális Elvonulás Nőknek Egyiptomban

2018. december 11 – 22.

Részletekért IDE KATTINTS!