Július elején az Illatok Templomában jártam ismét, ott, ahová elviszem az Egyiptomban járó csoportjaimat is, menta teát kortyolgatva szoktunk itt üldögélni és válogatunk a rengeteg finom illatot rejtő színes üvegcsékből. Az Ősi Egyiptomiak mindenféle módon használták a olajokat, gyógyításra, szépítkezésre, és természetesen a templomokban a szertartások elvégzése közben. Ezek a szakrális olajok, eszenciák még ma is elérhetőek. És van ebből egy saját bővülő vonalam, az Ízisz Templomi Olajok, melyek legújabb tagja a LEMÚRIA OLAJ.

Hosszas beszélgetés és beleérzés után a Lótusz Olajat választottunk a LEMÚRIA ESZENCIA alapjává. Lemúriához erőteljesen kapcsolódik a kék szín, a tenger gyönyörű kékje ringatta ezt a szépséges szigetet, ahol az emberiség a Földi Édenkertet élte. Neelával, azaz indigóval kevertük a Lótusz olaját. lemuriaolaj2Neela a neve a csodás kék színnek, mellyel a núbiaiak mindig is festették a házaikat, és amely az Ősi Egyiptomban az egyik, különleges alkalmakra használt szemfesték alapja is volt. Neela, Nil, Nílus, mennyire szépen együtt rezegnek.

A Lótusz volt az egyiptomi templomok fő felajánlási virága és olaja, a szertartások, beavatások alap-illata. Ezt összekevertük a Neelával, így belekerült a Nílus varázslata és aztán elhoztam ide, Egyiptom Északi-Partjára, ahol a semmihez sem hasonlítható türkíz tenger Lemúria rezgésével átitatott. Július eleje óta dolgozom itt az olajjal, születik a LEMÚRIA OLAJ Anya-eszenciája abban a Lemúriai szépségben, ami itt jelen van.

Tegnap utaztunk először a LEMÚRIA OLAJ varázsával a Lemúria Elvonulásomon. Az Olaj átalakulása még engem is meglepett. Teljesen átalakult az illata, ahogy egyre jobban átitatódik Lemúria rezgésével, és olyan erős lett az illata, hogy még a tengerben eltöltött hosszú idő után is érződik a bőrünkön.

Tavaly nyár végéig dolgoztam ezzel az olajjal, és most TeliHoldnál, az Ősök Ünnepén visszaviszem a Lemúriai tengerpartra, ahol megáldják Lemúriai Őseink. Október 29-ig rendelhetsz az olajból (novemberben kapod majd meg):

LEMÚRIA OLAJ

Aktiválja Lemúria emlékét benned és segít, hogy Lemúriát valósággá változtasd és újra élni kezd <3

Az 50gr olaj díja 7700Ft. 20gr olaj díja 4400Ft.

Az olajok mellé ajándékba kapod  azt a Lemúria meditációt, mely segít az olaj használatában.

+ Az 50gr olaj mellé ajándékba kapsz 10gr OroszlánKapu 2020 Olajat (Az OroszlánKapu 2020 Olajról IDE KATTINTVA találsz információt!)

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik méretű üveget szeretnéd (50gr, 20gr):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom