“Az álom kiteljesedett. Fény voltam. Egyszerre léteztem mindenütt, mert fény voltam. Minden sejtem megnyílt és a dimenzióim kitágultak. A Fény birtokba vette a testemet, és a sejtjeim megadták magukat. A Fény az Élet Kódja volt és én magamban hordoztam. Az érzékeim válaszoltak, és megengedték, hogy a Fény irányítsa bennem a tudatosság áramlását. És pontosan ezt tette a Fény, harmóniát hozott minden atomba és előhívta a tökéletességet.”

Magdaléna szavai ezek Flo Aevia Magdalena csatornázott könyvében (Emlékszem az Egységre, Mária lelektest2Magdaléna története).

Rengeteg időd eltöltünk mi nők azzal, hogy bíráljuk a testünket, akarjuk ilyennek-olyannak, fogyókúrázunk, van, aki fizikailag át is szabatja a testét. Miközben csak annyit kellene tennünk, amit Magdaléna megtett, ENGEDNI A LELKÜNKET TESTET ÖLTENI.

Ebben segít a két új hanganyag:

LÉLEK-TEST Hanganyagok

2016. július 25-én küldöm ki

Az egyik hanganyag abban segít, hogy visszakapcsolódj tiszta Lélek önmagadhoz, és ezzel töltsd meg a testedet, engedve, hogy az a Lelked rezgésének földi tükrévé váljon.

A másik hanganyag abban segít, hogy azokban a pillanatokban, amikor éppen elégedetlen vagy a testeddel tudatosítsd magadban, hogy elsősorban Fény vagy, Lélek vagy, és engedd azt láthatóvá válni tested anyagában.

A két hanganyag díja 2500Ft. Megrendelésedet július 24-ig tudom elfogadni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Mentés

Mentés


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*