Biztosan te is tapasztaltad az idő minőségének gyökeres átalakulását. Azt, hogy felgyorsultan történnek a dolgok, mintha elrepülne a nap, a hét, az év, olykor úgy érzékeljük, hogy szinte semmi sem fért bele, de visszatekintve meg úgy tűnik, hogy annyi minden történt egy napban, ami régebben egy egész évre is elég lett volna.

Kevés frusztráló tényező maradt az életemben, de időről időre még bele tudok esni az időbe zártság frusztrációjába. Mondjuk akkor, amikor van egy határidős vanidomtörténet és ezáltal megjelenik a rohanás az életemben, amit nagyon nem szeretek. De mindig érdekes megtapasztalás az is, hogy amikor ezt az illúziót elengedem, és új gondolatokat választok, az idő kitágul és minden kényelmesen belefér.

Pont, ahogy Tolle mondja:  „Valahányszor egy, az életre szokásszerűen mondott nemből igen lesz, valahányszor megengeded ennek a pillanatnak, hogy úgy legyen, ahogy van: időt és egót is feloldasz”

Ha szoktad érezni az időbe zártság frusztráltságát, azt, hogy szinte semmi sem fér bele az idődbe, vagy a türelmetlenséget, hogy csak múlik az idő, és a vágyott dolog még mindig nem történt meg, vagy azt, hogy elment a nap és te csak halasztgattad az összes számodra fontos dolgot, és szeretnél ezekből kilépni, akkor várlak Téged újra induló online kurzusomon:

“KILÉPEK AZ IDŐBŐL” Online Kurzus

2016. október 17-én küldöm ki újra

A 21 nap alatt 21 olyan hanganyagot kapsz, mely segít az időbe zártságból való kilépésben, a végtelenbe helyezkedésben, a kényelmes élet kialakításában. 

A kurzust kedvezményes áron (1500Ft) tudod megrendelni október 16-ig.

 

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*