Kalabsha Temploma núbiai Templom. Mandulisznak szentelték a Templomot, akit az egyiptomi Hórusszal azonosítanak és Napistenként tisztelnek. De nem teljes az azonosság a két Istenség között. Manduliszhoz kapcsolódik a nap-erő, de legfőképpen annak a hajnali felkelő minősége, és ezzel a Lényegünkbe való újjászületés. Mandulisz keselyű-istenség is, a Kalabshai Templom egyik különlegessége az az ábrázolás, amely Manduliszt a keselyű-köpenyében mutatja. A keselyű a halál és újjászületés madara, lecsupaszítja a halott testeket, amíg csak a tiszta csontok maradnak. Őseinknek a csontok a lényeg, azaz a Lélek őrzői voltak.

Núbia népe is ezt a feladatot hozta magával Atlantiszból, ők annak az őrzői, hogy lehet LÉLEKBŐL élni, külső szabályok helyett, belső rendből.

Még 2013-ban született egy hanganyag, amely elvezet Kalabshába, Mandulisz szentélyébe, ahol tökéletes a férfi és női energiák közötti egység – ahogy az Atlantisz fénykorában is volt -, és ahol Mandulisz segített megszabadulni azoktól az emlékektől, amelyek a hatalomtól való félelem lenyomatát hordozzák bennem. Majd megpihentet Kertasszi – Hathor núbiai megfelelője – szentélyében, ahol átjár annak bizonyossága, hogy lehet éden-kerti állapotban élni, sőt ez jár nekünk valójában, és végül a Születés-Házában újjá születetik a teremtő erő – amellyel kapcsolatban szintén hozzuk az atlantiszi félelmeket – Sekhmet érintésében.

Ma a születésnapomon ismét Kalabsha Templomában jártam, és szívesen küldöm Neked szívből ezt a korábbi hanganyagot ajádékba. Így megköszönve az Univerzumnak azt a rengeteg áldást, amit ma kaptam, és tovább-adva az áldásokat <3 :

KALABSHA MEDITÁCIÓ

A meditáció segítségével kitisztíthatod azokat a félelmeket, amelyek azzal kapcsolatban vannak benned, hogy a hatalom megtorolhatja azt, ha a Lelked szerint élsz. Lényegedbe érkezve, megtöltheted magad annak bizonyosságával, hogy jár neked az Éden-Kert, és újjászülheted a teremtő erődet, hogy ne terheljenek most már azok az emlékek se, hogy az erőd kísértésbe vihet.

Az AJÁNDÉK átvételéhez küldd el a nevedet és a KALABSHA-AJÁNDÉK szót október 23-ig ide: jelentkezem@vereskriszta.com

És mai születésnapos szépséges ottlétem alatt két újabb hanganyaggal is megajándékozott Kalabsha:

KALABSHA – Új Hanganyagok

Az első hanganyag Sekhmettől érkezett, a Szív-Erő Szentélyben, és abban segít, hogy nőként ne vonódj bele a sérült férfi-energia hatalmi játszmáiba, hanem gyógyítóként tudj jelen lenni ezen helyzetekben.

A második hanganyag Hathortól érkezett, és segít abban, hogy női szépségedet kiáraszd, ahelyett, hogy újra és újra megkérdőjeleznéd.

A két hanganyagot kedvezményesen (2500Ft) rendelheted október 23-ig. Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod, és a KALABSHA-ÚJ szavakat ide: jelentkezem@vereskiszta.com