“Ő semmi nélküled és nélküle te is semmi vagy. Mert, te ugyanaz vagy, mint ő, és ez mindig így volt. Férfi és nő, egyek vagytok. Végigutazta az Univerzumot, keresett téged és most megtalál majd. És ez a varázslat, az egyesülés, a lelkek egyesülése sokakat vonz majd hozzátok. “

A Fény Névnélküli Lényei szólnak így Mária Magdaléna Lelkéhez az inkarnáció előtt, a Világok közötti Térben (részlet Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története című könyvéből). A szavak Máriáról és Jézusról szólnak, a ikerlang1szerelmükről, a küldetésükről. A két testben élő egy Lélek újraegyesüléséről. Az IkerLángok újraegyesüléséről.

Minden IkerLáng újra-találkozás ezt a mélységet és szépséget hordozza magában. És minden IkerLáng újra-találkozás azért történik, hogy általuk megtörténjen a varázslat és az egyesülés sok lelket emeljen magával.

Sok IkerLáng kapcsolódás nem jut el idáig. A kezdeti Mennyország élmény után következik a szétválás, és a szétválásban való megrekedtség. Ismerem ezt jól, ismerem a fájdalmát, de azt is tudom, hogy ki lehet lépni a szétválásból és vissza lehet érkezni az EGYbe, és az újra-egyesülésbe.

Éppen a szétválás fájdalmas útját jártuk akkor, amikor egy videó rálátást hozott az IkerLáng kapcsolódások szakaszaira. Rálátást és megértést azzal kapcsolatban, hogy mi is történik:

első szakasz – összetalálkozás, egymásra ismerés, Mennyország * második szakasz – az ÉdenKertből való kiűzetés az ego mintázatok felerősödésével, krízis * harmadik szakasz – menekülés, az egyik fél kapcsolatból való kilépése, elmenekülése, kommunikációtól való elzárkózása, a másik fél vágya a megoldásra * negyedik szakasz  – megadás, a megoldásra vágyó fél Isteninek való teljes megadása * ötödik szakasz – a felébredés, a megadott fél felébred a szeretet küldetésére és ez szív-teret tart a menekülő fél belső változásához, felébredéséhez * hatodik szakasz – harmonizáció és újra-egyesülés

Sokan fordultok hozzám annak tanácstalanságával, hogy mit tegyetek a szétválás, menekülés szakaszában, most megérett bennem, hogy saját bejárt utam alapján segítő hanganyagokat készítsek az IkerLáng kapcsolatok különböző szakaszaihoz:

IkerLáng Meditációk

Hanganyagokat kapsz, melyek segítenek és támogatnak abban, hogy a kapcsolat különböző szakaszaiban azt a rezgést válaszd és tápláld magadban, amely az EGYségbe emel. Kiegészítő hanganyagként megkapod a korábbi IkerLáng meditációkat, melyek az IkerLángod érkezésére való megnyílásban segítenek, a találkozást megelőzően.

A hanganyagokat már elkezdtem kiküldeni. Ha szeretnél becsatlakozni a folyamatba, akkor küldd el a jelentkezésed október 16-ig (a hanganyagok díja most 3300Ft)

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*