Ha jártál már Egyiptom ősi templomaiban, akkor biztosan elvarázsoltak a templomok falainak képei. Ha lépkedtél már az ősi egyiptomi sírok faliképei között biztosan megérintett a beléjük kódolt tudás. Lehet, hogy nem jártál még Egyiptomban, de talán elérkezett már hozzád egy-egy részlet az ősi faliképekből és megérintett.

Egyiptom HAZA hívott, az ősi templomok újra otthonaimmá váltak. Életem nagy áldása, hogy egy évben többször is végigjárom Kemet földjének ősi akhnatonhelyeit. De mindig találok újat, ami elbűvöl és ami megvilágosít számomra valamit abból, amit az egyiptomi ősök ránk hagytak.

Az elmúlt évben egyik legerőteljesebb élmény volt számomra az az utazás, ami kinyílt egyetlen faliképből. A napban a mindent felépítő energiát tisztelő Akhenaten Fáraóval és családjával utaztunk. Nagyon mély, a mindennapi létet átformáló és emelő tanítások érkeztek a képből, amely a hozzá kapcsolódó energiával egyfajta meditációs és gyógyító eszköz is.

Februári kezdéssel indítok egy új kurzust, melyben egyiptomi faliképek részleteivel utazunk.

Ha szeretnél mélyebbre lépni az ősi egyiptomi tudáskincsben, és szeretnéd magadat emelni ezekkel az erős rezgésekkel, akkor várlak szeretettel:

Hórusz Szeme – Egyiptomi Vizualizációs Kurzus

MÉG EGY FŐ CSATLAKOZHAT!

Hét hónapon keresztül utazunk hét képpel, a hét csakrán keresztül. Mindegyik képhez három hanganyagot kapsz. A képeket papiruszra festve kapod meg (20×30-as méretben).

Ezzel a hét képpel utazunk:

Gyökér-csakra:

A gyökércsakra az az erő-központ bennünk, ahol a Földhöz, földi világhoz, testi létezéshez kapcsolódunk. Amikor a gyökércsakra múködése a helyén van, annak belső tere bizalommal teli, ilyenkor az életünk olyan, mint egy erős gyökerű fa. A földi létezés ilyenkor táplál, és életünk virágzással teli. Amikor ez nincsen jelen, akkor hiába próblkozunk gőzerővel valhogy nehéz minden, ami testi, földi, anyagi.

Ízisz maga Egyiptom födje, az az energia-minőség, amely tart, támogat és táplál. Nem véletlen, hogy Atlantisz pusztulása után Egyiptom volt az, ahol a túlélő regenerálódi tudtak és megtanultak újra bízni a földi létezésben.

Az Egyiptomi vizualizációs kurzus első képének, a gyökércsakrás utazásukhoz Íziszt választottam.

egyptroot

Szex-csakra:

Sokezer éven keresztül szólt a szisztrum és a menat hangja Hathor Templomaiban. Papnők hívtak Hathor csörgőjének és ékszerének csengésével a Gyönyörbe, a Lélekbe.

Mert a Gyönyör a Lélekből fakadó jelenlétben bomlik ki, az Élet Lélekkel való átöleléséből.

Az ember alap beállítottsága, hogy keresi a Gyönyört. Vagy tagadja, de ilyenkor egyszer csak az elfojtott végyak felfalnak. Sokan pótszerekben keresik, Lélek nélkül. Alkohol, drog, szexuális kapcsolatok, pénz…melyek elhozzák a Gyönyör illúzióját, de nem hoznak megelégedést, még több kell mindig és még kevesebb a megelégedés.

De ha jelen vagyunk Lélekből Gyönyört ad vízen játszó napsugár, a forró leves meleg íze, és egyeten érintés is.

Ezt tanították Hathor Templomaiban, és ezzel foglalkozunk a Hórusz Szeme Kurzus szexcsakrás ciklusában.

egyptsacral

Köldök-csakra:

Ízisz és Ozirisz, az Isteni Pár. Földi megtestesülésük volt a Fáraó és Királynője. A saját fénylő Isteni mivoltát élő ember.

Ezen isteni minőségünk megéléséhez kapu a köldökcsakra. Az erő-központunk. Itt döntünk arról, hogy a rendelkezésünkre álló Végtelen Erőt mire használjuk.

Egyáltalán feliserjük-e, hogy Végtelen erőnk van, vagy életüket erő-vesztettségben éljük.

Milyen módon élünk ezzel az erővel. Használjuk méltatlanul, Lélek nélkül anyagi javakban tobzódásra, erő-vesztettségüket, önbizalomhiányaikat elfedő teremtésekben, mások leuralásában.

Vagy használjuk FényMagunkhoz méltóan, együtt áramolva az Isteni szeretettel egy olyan személyes és kollektív Világ teremtésére, amely az Isteni rend földi leképeződése.

Ozirisz végigjárta ezt az utat, az erő méltatlan használatából és MÉLTÓ-ba érkezés útját.

Ő lesz a vezetőnk a köldökcsakrás utazásban.

egyptsolar

Szív-csakra:

Ezt a gyönyörű Szent Házasság képet választottam a szív-csakrához. A Szent Házassággal nyitjuk a szív-csakrát.

A Szent Házassággal, mint az önmagunkkal kötött megszentelt szövetséggel, mely köttetik a földi létben tapasztaló énünk és Halhatatlan Lelkünk között.

Az Ősi Egyiptom különböző részeit ismerte a Léleknek. A Ba a Lélek azon része, amely örök, emlékezik az összes inkarnációra, benne van információként a leszületés előtti Lélekterv. A Ren a Lélek azon része, mely a testet öltésnél jelenik meg, azaz a leszületés pillanatától él, de jelen marad a földi síkon mindaddig, amíg annak a személynek a nevét kimondják, leírják, azaz él a még testben lévők emlékezetében.

A leszületés előtt, a Világok közötti térben a Ba és Ren között tökéletes EGYség és harmónia van, a földi tapasztalásokban végbemegy egyfajta felejtés, mely ezt a harmóniát és EGYséget megbontja. A felejtés az elméből indul ki, és a Szív az, ami meggyógyítja.

Lótuszba szagol a királyi pár. A lótusz a gyönyörködés és újjászületés virága. A gyönyörködés útja nyitja a szívet. A szívben újjászületik Ba és Ren házassága.

egyptheart

Torok-csakra:

Hórusz a Fény-Gyermek, mindannyian magunkban hordozzuk. A Lelkünkben élő Fény ő, az a Fény, amit idehoztunk a fizikai világba megvalósítani. Ez a megvalósulás a szíven keresztül történik.

Torok-csakránk az önkifejezésünk központja. Mi az, amit a külső világba kiárasztunk, a lélegzettel, gondolatainkkal, szavainkkal, érzelmeinkkel, tetteinkkel. FényMagunk nyilvánul meg, vagy elveszünk a szív terheltségében, hamis önazonosulásokban, és hamis önkifejezésben.

Anubisz leméri a szívet, mert az öröklétbe úgy tudunk átépni, ha szívünk könnyebb Maat mérlegén, mint a toll. Minden hamis kifejeződés leterheli a szívet.

A mérleg mellett ott áll Toth, aki mindent feljegyez, feljegyzései között ott vannak inkarnációs szív-nehezékeink. Ezen inkarnáció egy lehetőség, hogy a szívet ezektől megkönnyítsük, azaz válasszuk a FényMagunkból való kifejeződést, a szívből létezést.

Ezen minőségekkel utazunk a torok-csakrához választott képpel.

egyptthroat

Harmadik szem:

A harmadik-szem csakrához három erős energetikai gyakorlatot kapsz. A 3 + 1 gyakorlat a Nap és a Nap mögötti Nap, a Szíriusz energiáját hívja a harmadik szem csakrába, és a tobozmirigybe. Az ehhez kaapcsolódó kép Hórusz Szeme, mely maga a tobozmirigy, illetve a harmadik szem energiájának ábrázolása.

Az Ősi Egyiptomiak számára a Nap, mint fizikai Fényforrás meghatározó volt, és a Nap misztériuma átszőtte Ízisz Földjének tanításait. Ugyanilyen meghatározó volt számukra Szíriusz kék fénye, mint szellemi Fényforrás. A jól működő harmadik szemhez mindkét Fényforrás táplálására szükségünk van. Ebben segít a 3 + 1 energetikai gyakorlatból az egyik.

A másik két gyakorlat erőteljes tisztítás, mely segít eltávolítani azokat a lerakódásokat a fizikai szintről és az energia-rendszerből, melyek blokkolják a tobozmirigy aktivitását. Ezen lerakódások saját negativitásunkból – harag, neheztelés, bosszúvágy, megbocsátani nem tudás, hiány-szemlélet -, világot uraló csoportok tudatos manipulációjából és a fizikai síkon – fluoride, szennyezett élelmiszerek stb. – begyűjtött szennyeződésekből származnak.

A negyedik hanganyag kifejezetten a Hórusz Szeme képpel segít kapcsolódni, illetve azzal a tudatossággal, mellyel az Ősi Kemet rendelkezett és amely bele van kódolva ebbe az ábrázolásba.

A hanganyagokat február 15-én Újholdnál kapod meg, a képet március elején.

egyptthirdeye

Korona-csakra:

egyptcrown

A teljes kurzus részvételi díja 31500Ft, mely tartalmazza a 7×3 hanganyagot és a 7 meditációs papirusz képet. A kurzusra február 14-ig tudsz jelentkezni.

Ha csak a Harmadik Szem csakrával szeretnél utazni, akkor rendelheted csak a 3 hanganyagot, melynek díja 3500Ft. Vagy rendelheted a hanganyagokat a képpel, melyek díja (kép és 3 + 1 hanganyag) 5000Ft. Jelentkezésedet február 14-ig tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a HÓRUSZ SZEME, vagy a HÓRUSZ SZEME-HARMADIK SZEM képpel, vagy HÓRUSZ SZEME-HARMADIK SZEM kép nélkül  szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

 A JANUÁRBAN ÉRKEZETT SZÍRIUSZI ÜZENETÉRT IDE KATTINTS!