„A szeretet maga a Mennyország, mégis sokan megjárjuk a poklok mélyét, hogy a szeretet elérjük. A szeretet keresve számtalanszor megbotlottunk és elbuktunk. Ami fáj, az nem szeretet. Csak a félelem fájhat, hogy nem szeretnek minket. Csak az fájhat, ha ellenállunk a szeretetnek.” (Chuck Spezzano)

2006-ban megérkezett egy szépséges szerelem az életembe, majd a párkapcsolatot három hónap alatt közösen pokollá változtattuk. Három éven keresztül próbáltunk kilábalni a pokolból, megéltünk rövid mennyországokat, de egyikünk sem volt elég tudatos ahhoz, hogy ez tartóssá tudjon válni.

2010-ben kaptam egy másik gyönyörű szerelmet. Kértem egy férfit, aki a tenyerén hordoz, és mesés körülmények között megérkezett. Pont olyan volt, mint amilyennek meséltem, és pont az a szenvedély lobogott benne és közöttünk, amiről álmodtam.

De rövid idő után itt is megjelentek a problémák. Sokkal több időt töltöttünk a Mennyország állapotában, de időről időre mégis megjelent a pokol. Pontosan láttam, hogy hol követem el ugyanazokat a hibákat, sokkal tudatosabb voltam, mint az előző kapcsolatomban, de még mindig nem elég tudatos ahhoz, hogy a mélyen gyökerező félelmek ne rántsanak ki a szerelem állapotából.

A sors kegyes volt hozzám – bár amikor ez megtörtént elég nehéz volt így látnom -, elválasztott minket kilenc hónapra egymástól, és ez a külön töltött segített mindkettőknek sokkal jobban látni, hogy mit szeretnénk, és hogyan tudjuk azt létrehozni. Júniusban a Vénusz tranzittal visszatért a Szerelmem, és azóta az állandósult Mennyországot éljük. Előkerülnek most is olyan helyzetek, amikben régen magába rántott minket a pokol, de ma ez már nem történik meg, sőt ezekből a helyzetekből még szebb és még mélyebb intimitás nyílik közöttünk, és a Mennyország tovább tágul.

Harmadik Ramadan ajándékom a Hétköznapi Mennyország Kurzus az általad választott áron és mellé a Delfin-Öböl Hanganyagok ajándékba! Június 22-ig rendelheted:

 „Hétköznapi Mennyország”

Online Kurzus Nőknek a boldog párkapcsolatért

 5 hanganyag ­* 5 tanítás * 5 gyakorlat

„Ha képesek lennénk egy embert teljesen szeretni és teljesen megbocsátanánk neki, akkor rátalálnánk a Mennyországra.” (Chuck Spezzano)

Csak rajtunk múlik, hogy a párkapcsolatunkban a Mennyországot vagy a Poklot tapasztaljuk. Minden félelemből fakadó reakciónk egyre több szétválasztottságot hoz létre, és egyre több fájdalmat élünk át. A párkapcsolatban elég az egyik fél szeretet melletti döntése ahhoz, hogy a szerelem lángja újra fényesen világítson, és a megszülessen a pár között a hétköznapokban is élhető Mennyország.

Képes vagy a szeretetet és a Mennyországot választani. Ez a kurzus abban segít, hogy ezt az életedet és kapcsolatodat átformáló gyakorlattá tudd változtatni.

A kurzus részvételi díja 6600Ft. RAMADAN AJÁNDÉKOM! A kurzust most az általad választott áron rendelheted (2300Ft és 6600Ft között) június 22-ig. És mellé a Delfin-Öböl Hanganyagokat – melyek a Delfin-tudatosságot hozzák be a kapcsolódásodba – AJÁNDÉKBA  kapod.

A Delfin-Öböl Hanganyagokról információért ide kattints!

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Választott összeg:

*

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés