“A KA-dat dicsérjük a tambourine dalával. A Te Fényességednek táncolunk. Dicsérünk az Egek magasságáig. Oh, Úrnője a Sekhemnek, Menetnek és Sistrumnak. Úrnője a Zenének, Kánk dala Téged dícsér”

Néhány sor a Hathorhoz szóló ősi himnuszből Dandera Templomából. Hathor a szépség, szerelem és anyaság Istennője. Mindazok eszenciája, ami a Nő. Szinte mindegyik ősi egyiptomi templomban volt szentélye. Az egyiptomi hathortancévkör központi alakja, belőle bomlik ki az élet, a változás, a teremtett világ folyton megújuló szépsége.

Ő a KÖZÉPPONT. Pont úgy, mint a NŐ ereje teljességében. Saját maga középpontja.

Egy kapcsolat kezdetén a NŐ általában még tudatában van saját szépégének, erejének, kisugárzásának, ilyenkor megéli a Férfi imádatát, csodálatát. Ilyenkor a középpontjában van. Majd a kapcsolatban sokszor előfordul az, hogy a nő saját középpontját egyre inkább áttolja a férfiba, egyre inkább függésbe kerül attól, hogy a férfi mit gondol, mit mond, mit csinál. Kisugárzása, varázsereje így egyre fogy. És jön a következő illúzió. Az, hogy majd akkor leszünk újra teljesek, ragyogóak, amikor a férfi visszaváltozik. Holott pont arra lenne szükség, hogy a bizonytalanságból visszatérjünk önmagunk szépségének magabiztosságába, a középpontunkba, melyből kiárad mindaz a szépség, ami a Női Eszencia.

Csodás hanganyagok érkeztek ezzel kapcsolatban, melyek Neked is segíthetnek abban, hogy megéld saját Női szépséged teljességét:

HATHOR-TÁNCA Hanganyagok

MOST KEDVEZMÉNNYEL!

13 rövid táncmeditációs hanganyagot kapsz, melyek segítségével önmagadból sugározhatod ki azokat a női minőségeket, energiákat, melyek megélését nagyon sokszor a férfi visszajelzésétől tesszük függővé.

A hanganyagok kedvezményes díja 1500Ft (3900Ft helyett), amennyiben megrendelésed és befizetésed megérkezik április 7-ig.

A korábbi Hathor Kelyhe Szertartás hanganyagát ajándékba kapod a táncos hanganyagok mellé!

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*